Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy viselitek az 5g sugárzást?

Hogy viselitek az 5g sugárzást?

Figyelt kérdés

Milyen ellenlépéseket tesztek?

A mocskok a Covidot kihasználva teljesen kiépítették a hálózatot, mert az ugye életbevágóan fontos és halaszthatatlan volt. És még tüntetni sem tudtak az emberek mert nem szabadott meg totálisan demoralizálva voltak.

Hogy lehet harcolni ez ellen a mocsok ellen?

2022. aug. 9. 13:25
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:

10

30-300 Gigahertz tartományban működik ami simán olyan mint a mikrohullámú sütő.

2022. aug. 9. 15:29
 12/51 anonim ***** válasza:
Nem sütött meg 😁
2022. aug. 9. 16:03
 13/51 anonim ***** válasza:
62%
Alufóliasityakkal
2022. aug. 9. 16:08
 14/51 A kérdező kommentje:

12

Akkor jó, szerencséd volt.

Mit gondolsz azokról akik megsültek, elrákosodtak?

Érzel bármit velük szemben?

2022. aug. 9. 16:48
 15/51 anonim ***** válasza:

"Mit gondolsz azokról akik megsültek, elrákosodtak?"

Hogy szerencsétlen dolog, de eddig még egyetlen olyan eset sem történt, ahol bármi hasonlót az 5G okozott.

2022. aug. 9. 17:51
 16/51 anonim ***** válasza:

nem vagyok biztos abban, hogy ezek az 5g szarok egyáltalán működnek-e már

ugyanis, amikor szó volt arról, hogy telepítettek egy csomót, elég agyzsibbasztó érzést lehetett érezni éjfél körül, heteken át

gyakorlatilag azt éreztem, mintha vibrálna az agyam

szóval lehet ám ebből viccet csinálni, de nem kell ufóhívő mágusnak lennie senkinek, hogy bizony érezze, ha olyasmi sugárzás van a közelében, ami már sok

2022. aug. 9. 18:35
 17/51 anonim ***** válasza:

"30-300 Gigahertz tartományban működik ami simán olyan mint a mikrohullámú sütő."

Ekkor a ökörséget mondani: olyan messze vannak egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől..

Még a tizede sincs, a sütő 2,45GHz-en megy.

Ekkora távolságnál nem hasonlítható a hatásmechanizmus, persze van, de más.

2022. aug. 9. 19:38
 18/51 anonim ***** válasza:
Koltozz a sivatagba ott nincs 5g
2022. aug. 9. 21:45
 19/51 anonim ***** válasza:
Ti fogyik, olvassátok már egy kis független leírást az 5gről és használjátok a logikát. Istenem. Ha hatalomra kerülök szerintem meg se mentelek titeket mert felesleges, nektek úgyis minden mindegy mert semmit nem érzékeltek a világból, nekem meg legalább lesz egy pár millió rabszolgám.
2022. aug. 10. 00:30
 20/51 anonim ***** válasza:
minden reggel antistatikus sprayvel befujom magamat mielott kilepnek a lakasbol, a bent nem fujom magamat. Az elozo lakasomban takarekossagi okokbol befoliaztam a lakas falait belulrol, az ablakokra fenyateresztos mikroaluminiumszalas fenyateresztos halot pakoltam. De mivel ez se a legtakarekosabb, ezert vegul a sajat egeszsegem miatt tavasszal kikoltoztem egy olyan helyre, ahol nincs terero 10km-es korzetben. Azota tenyleg csak akkor fujom magamat ha bemegyek az 5g-vel szennyezett teruletekre. Neccesebb mikor onnan jonnek hozzam, foleg a pereskedo nejem...
2022. aug. 10. 01:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!