Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A szárnyas napkorong szimbólum!?

A szárnyas napkorong szimbólum!?

Figyelt kérdés

Az interneten olvasható jelentések most nem érdekelnek.

Olyan embereket keresek,akik már látták meditáció közben ezt a szimbólumot és megosztanák velem, hogy mit tapasztaltak vele kapcsolatban.

#Szárnyas napkorong
2022. júl. 29. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Tehát költsenek neked mesét, értem.
2022. júl. 29. 13:31
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Ha valaki/akárki/bárki azt írja/mondja neked, hogy neki volt már része benne, kételkedés nélkül elhiszed? Ha neked még nem sikerült elérned, akkor őt cáfolhatatlanul különbnek tartod?
2022. júl. 29. 15:10
 3/5 Drakula ***** válasza:
Igen az egy szimbolum.
2022. júl. 29. 17:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez egy megértési szint.

A napunk a logosznak az itteni "fizikai" megjelenése, amely a galaxisunkat teremtette.

2022. júl. 29. 17:26
 5/5 A kérdező kommentje:

"1 Nem, nem költőket és mese mondókat keresek.

"2 Ezt most nem értem. Miért kellene annak az embernek különbnek lennie, aki ezt a szimbólumot esetleg már látta és megtapasztalta, mint aki még nem? Mindenkinek más az erőssége és gyengesége. Nem néznék fel emiatt senkire. Meghallgatnám amit mond és talán hozzá szólnák én is,amit tudok.

#4 Azt vettem észre, hogy ennek a szimbólumnak köze van egy bizonyos meridián párhoz is, ami az emberi testben van,ha esetleg tudsz valamit róla, örülnék neki, ha megosztanád velem.

2022. júl. 30. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!