Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért ábrázolják a vámpírokat...

Miért ábrázolják a vámpírokat valamikor emberként valamikor pedig szárnyas démon formában?

Figyelt kérdés
Van olyan összefüggés a kettő között, hogy ember kinézetből változnak át? Esetleg ez az igazi formájuk és az emberrel álcázzák?
2016. febr. 19. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
A vámpírok kinézetét a fantázia határozza meg.
2016. febr. 19. 20:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Mimikrinek hívják.
2016. febr. 20. 10:14
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
A nemlétező dolgokat sokféleképpen szokták ábrázolni.
2016. febr. 20. 11:20
 4/6 anonim ***** válasza:
55%

A vámpírok azok ember kinézetü lények, hatalmas szemfogakkal. Vérrel táplálkoznak, az ember nyekát megharapják és kiszívják a vért.

A szárnyas lények nemtudom micsodák, hárpiák vagy ilyen alakott felvett démonok. Az emberi képzelet olyannak alkotja, amilyennek akarja. Egy film rendezője meg alkothatja azt a bizonyos vámpírt ember alakjában, vagy szárnyas lényként. Én amugy nem hiszek a vámpírok létezésében.

2016. febr. 20. 16:06
 5/6 Fleurr ***** válasza:

Fantázia szab határt neki.

Egyes filmekben (többnyire romantikus filmekben) emberszerűek, míg a legtöbb horrorban szörnyszerűek.

Itt van két példa:

1. Mindenki hallott már a Twilight-ról, ahol a vámpír beleszeret a mazochista lányba. (Mert szerintem aki vámpírba szeret bele az mind mazochista)

2. A pap – Háború a vámpírok ellen.

Itt viszont szörnyszerű lények a vámpírok.

2016. márc. 1. 20:22
 6/6 anonim ***** válasza:
A papban volt egy uj dolog "én már vámpir-ember vagyok" azon a részen sírtam :D amugy mind kettő 1 világban játszódik a twillight a pap folytatása ahol vámpir emberek szaladgálnak :D és szeretnek bele hasonlo kinézetű emberekben [hatalmas fogu lányok]
2017. júl. 12. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!