Miért több órásak azok a videók, amelyek azzal a címmel futnak, hogy három perc alatt elalszol?
Figyelt kérdés
2022. júl. 28. 19:16
2/5 anonim válasza:
Mert ami statikus zaj vagy nyugtató zene az segít fenntartani az állapotot. Ha esetleg elalszol és egyből kikapcsol a háttérzaj lehet felébredsz vagy hallasz valami mást és attól.
Bár őszintén én is hallgattam már ilyeneket, de annyit érek el velük, hogy felisegesítem magam azon, hogy zúg már egy órája és még mindíg nem alszok, szóval még ártok is vele. Meg a másik kedvenc az agykontrollos csávó, aki "átprogramozza az agyad". Hallgattam 1-2 hónapig esélyt megkapta.
Aki el tud ezektől aludni, azoknak igazából nincs szükség erre. De háttérzajnak nagyon jók.
3/5 anonim válasza:
En oda eljutottam hogy a rock zenei listámat bekapcsolom és patikab elalszok vele.🤣
4/5 anonim válasza:
Gondolom alvás közben is nyugtatólag hat a tudatalattidra. Ebben az állapotban lehet pl. könnyedén nyelvet tanulni, vagy pozitív megerősítéseket rögzíteni magadban.
5/5 anonim válasza:
Tudatos álmodáshoz valók azok a zenék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!