Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehet bevonzani egy...

Hogyan lehet bevonzani egy személyt?

Figyelt kérdés
Valószínűleg most nevetségesnek fogok tűnni egyes emberek szemében, de nagyon szeretnék bevonzani egy idegent, akit három évvel ezelőtt láttam egy Lidl üzletben. Amint találkozott a tekintetünk tudtam, hogy ez valami különleges dolog. Tudtam, hogy ő is tudja, hogy nekünk egy nap együtt kell lennünk. Sajnos túl "gyerek" voltam még, hogy oda mertem volna menni így lesütött szemmel hagytam elsétálni, bár ő többször is megfordult, hogy visszajöjjön, de végül elsétált. Ezalatt a három év alatt próbáltam felkutatni őt, sajnos sikertelenül és három év alatt nem telt el úgy nap, hogy ne gondoltam volna arra a rejtélyes idegenre. Tehát most szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy hogyan tudnám őt bevonzani? Úgy érzem, hogy ez maradt az utolsó esélyem, már annyira kétségbeesetten próbálom őt megkeresni.

2022. júl. 24. 23:42
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
kasszás vagy?
2022. júl. 25. 00:17
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Hát, ha tényleg olyan különleges, akkor majd találkoztok még.
2022. júl. 25. 01:03
 3/4 Red6+ ***** válasza:
71%

1. melyik Ldl-ben,helyileg?

2. miből gondolod, hogy ő is "úgy nézett rád".

sztem csak azt nézte h te milyen dilisen bámulod.

2022. júl. 25. 17:51
 4/4 anonim ***** válasza:
47%
Szia nálunk itt az osztályon mindig az mondják változz meg és megváltozik a környezeted is. Esetleg ha gondolom még van hely itt nálunk.
2022. júl. 26. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!