Mik lehettek ezek a furcsa hangok? Éjszaka szoktak focimeccseket vagy edzéseket tartani?
Figyelt kérdés
Felébredtem hajnali 02:22-kor és olyan fajta hangok jöttek kintről kb egy perces időközönként, mintha sípot fújnának és mellé ilyen kiabálás pár másodpercig. Elég furcsa volt az egész. Tőlünk nem olyan messze van egy sportpálya, eszembe jutott hogy mi van ha ott tartanak meccset, de nem fura hogy ilyen későn? Szoktak ilyenkor? Nagyon furcsa típusú hang is jött egyszer, amit nem is tudok beazonosítani ja és ugattak kint a kutyák meg fura érzésem volt.... és rengetegszer felébredtem még most éjjel, kb óránként..
26/n
Szilvi
2022. júl. 7. 11:49
11/17 anonim válasza:
Soha nem lehet tudni mi van a nagy világban. Az igazság oda át van.
12/17 anonim válasza:
Én néha éjjel ha nem alszom, mert mondjuk telefonozok, szoktam hallani ilyen ordító, üvöltő hangot, de olyan, hogy az emberben megfagy a vér. Olyankor a kutyák is ugatnak kint. Párom szerint biztos csak macskák valahol. De nem ez nem macska hang. Ez más, mélyebb, morgóbb, hangosabb. Nem tudom mi lehet de ijesztő.
13/17 A kérdező kommentje:
Most is hallom a sípolást kintről, anyámat kérdeztem de ő nem hallotta :/ remélem csak valami van kint és az okozza .
2022. júl. 7. 23:46
14/17 anonim válasza:
Ezt gyakran hallod, vagy most először?
15/17 A kérdező kommentje:
Most eloszor
2022. júl. 8. 09:22
17/17 anonim válasza:
Én a szomszéd horkolását hallom át kb 2 éve már, ami fura, hogy 19 éve élek itt és előtte soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!