Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » "Ez az ügyfél nem kapcsolható"...

"Ez az ügyfél nem kapcsolható" a semmiből a konyhában?

Figyelt kérdés

Kint voltunk ketten az ebédlőben, mindketten telefonon csináltuk valamit, facebook, egyéb.

Aztán annyit hallok, hogy kicsöng egy telefon, a *jelzo hang* "ez a telefonszám nem kapcsolható"

ez:

[link]

trolloknak külön:

- nem volt nyitva ablak

- vidéki házban élek

- nem ment tv

- a rádióban angol zene szólt

- mindketten a világhálón voltunk

- csak én hallottam a konyha irányából.

- Régi nokiás hang volt.

- Csak négyet csöngött ki

Megörültem, vagy volt már veletek ilyen? Hová tehetném ezt?

Tényleg meglepődtem, hogy az egyetlen aki hallotta én vagyok.

Nem játszottam le semmit sem mikor megtörtént. Tudtam volna, ha igen.

2022. márc. 19. 00:49
 1/4 szkeptik_killer ***** válasza:
57%
Ha van autója a szomszédodnak, vagy épp valaki a házad előtt parkolt, akkor lehet, hogy kihangosítón volt a telefonja, és azért hallottad. Főleg aki autóban használ kihangosítót, nagyon hangosra állítják, hogy menet közben is hallatszódjon, és úgy maradt.
2022. márc. 19. 12:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát, itt az a gond, hogy akkor nem járt erre senki kocsival, mert azt hallani lehet :D
2022. márc. 19. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Érdekes. Így én sem tudom hova tenni.

Amikor megláttam, hogy van a kérdéshez egy youtube-os lingk, megörültem, hogy végre egy kérdező, akinek sikerült levideóznia a dolgot, amivel kapcsolatban kérdez, erre egy alap telefon hang felvételt raksz be...

2022. márc. 22. 12:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Mivel én voltam az egyetlen, aki hallotta, miből gondolod, hogy a telefon fogja/ vagy fénysebességgel tudok videózni?

Azért küldtem be, hogy tudják, milyen fajta hang.

2022. márc. 23. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!