Vannak még olyan helyek a földön ahol vannak dinoszaurusz gyanús észlelések?
Figyelt kérdés
2022. jún. 29. 15:48
12/21 A kérdező kommentje:
2022. júl. 4. 15:52
13/21 anonim válasza:
Toplistás szemétbe való videókkal jössz, ahol futó koatis videót visszafele játszák le? Meg az új Jurassic film vírusmarketingjét akarod valóságnak beadni?
Ejh, erre nincsenek szavak.
14/21 Kólauborkával válasza:
Számomra már ott megbukott az összes videód hitelessége, hogy rögtön amire rá klikkeltem vissza fele lejátszott majmokat mutat titokzatos élőlénynek….
15/21 A kérdező kommentje:
Szar ateista duma
2022. júl. 4. 16:47
16/21 Kólauborkával válasza:
Mármint, amit látni lehet a videón arra gondolsz? :D hogy számunkra nem olyan furcsa ismeretlen élőlény egyik sem, mert létező emlősök?
17/21 A kérdező kommentje:
Olyan is van de van itt komolyabb videó, csatorna írások
2022. júl. 4. 17:08
18/21 Kólauborkával válasza:
Akkor linkelj, 1 komolyat, ne nekem kelljen keresgélni…
19/21 A kérdező kommentje:
1. amit küldtem. Abba nem nagyon láttam majmot vissza fele. Az puszta történet. Az utolsó tudományos kutatás.
ttps://hir.ma/tudomany/a-kongoi-likouala-mocsarvideken-dinoszauruszok-elhetnek/422742
2022. júl. 4. 17:28
20/21 anonim válasza:
Kérdező posztokat miért nem lehet lepontozni? Most jól jönne. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!