Vannak még olyan helyek a földön ahol vannak dinoszaurusz gyanús észlelések?
Figyelt kérdés
2022. jún. 29. 15:48
1/21 UlfOrmson válasza:
Előbb láttam az udvarban egy Turdus merulát. Az számít?
2/21 Mr.Q77 válasza:
Az a szomorú hogy már ott tartunk hogy nem tudom eldönteni hogy ez egy classic Trollkodás, vagy tényleg ennyire butul az átlag értelmi képesség?
4/21 anonim válasza:
Igen,pl. a moziban,most megy a legújabb Jurassic World film.
5/21 A kérdező kommentje:
#3 de nem a megfelelő témakörben.
2022. jún. 29. 16:52
6/21 A kérdező kommentje:
#2 Miért ezért ezotéria
2022. jún. 29. 16:53
7/21 Mr.Q77 válasza:
Az hogy hova sorolod nem változtat a kérdés értelmetlenségén.
9/21 Kólauborkával válasza:
Bizonyos értelemben a krokodilt és a cápát ha nem is dínónak, ősi lénynek mindenképp nevezheted, ők “találkoztak” velük.
Meg bele gondolva, talán a struccra hasonlíthattak a “legjobban” a ma élő lények közül. - úgy tudom a jelenlegi álláspont tollazatot tulajdonít jó néhány példánynak.
10/21 A kérdező kommentje:
#7 Miert? Ez ugyanúgy ezotéria mint sok más. Ezt is komolyan vizsgálják es erdekes téma.
2022. jún. 30. 02:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!