A sors akarta ezt? Mi a véleményetek?
Sziasztok!
Volt egy karmikusnak/mérgezőnek nevezhető kapcsolatom. Én szakítottam, és arra lennék kíváncsi hogy a sors akarhatta hogy mi ketten találkozzunk? Én teljesen azt éreztem, hogy ő életem szerelme és mégis vége lett ez egy tanítás akart lenni? Vagy mindkettőnknek meg kell érnie erre a kapcsolatra és találkozunk még újra? Nektek volt már részletek ilyesmiben? Illetve hol tudnék ezekről a dolgokról olvasni?
Minden ember tanulni,vagy tanítani jön az életbe.Egy kapcsolatról pedig csak később tudjuk meg,hogy mi volt a szerepe !
Nekem volt olyan kapcsolat, amiről azt hittem a nagy betűssel találtunk egymásra. Na annál pofán verőbb volt,amikor vége lett, főleg a módja miatt..:(
De ha valakinek megjön az élete szerelme, akkor az nem ér véget, hanem megmaradnak egymásnak. Ezt lehet hallani,olvasni mindenhol.
Persze az is igaz,hogy nem mindenki találja meg a "neki rendeltet " életében.Ez a sors fintora sajnos.
Saját életemből mondom, én sem találtam meg, hiába hittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!