Ez egy természetfeletti, véletlen sors akarta lenne? (bőv lent)
Idén felvételizek, a nyelvvizsgámhoz 1 pont hiànyzott, hogy meglegyen, így az első jelölésem ugrott...(felülvizsgálaton elutasították a fellebezést is)
mondom nem baj ! 5 jelölésem van! De mivel sokat vártam a nyelvvizsgaeredményre (05.23.) alig tudtam készülni a szóbeli érettségire (ami nagyon számítana) a felülvizsgálati eredményért még többet izgultam (06.10) de június elején egy különös betegség kezdett el kínozni, a kórházat járom még jelenleg is, újabb és újabb betegségek. (eddig semmi bajom se volt.) nem maram időm tanulni :( sosem.. tegnap lett volna időm, DE a kórházban elment az áram, és sokat kellett várni mire visszajött..Nem akarom taglalni, DE állandóan jönnek az események, képtelen vagyok tanulni a szóbelire, pedig az eredmény igencsak fontos lenne :(
Ez a sors keze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!