Mi az előadója és a címe ennek a zenének. Csak a dalszöveg egy részére emlékszem, nő énekli: . Tudtam jól már az első percben kudarcot vall veled minden ravasz tervem. Valami amire nem emlékszem. Csak a véletlen súgja, mégis megpróbálom újra?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 24. 15:26
1/6 anonim válasza:
én is pont erre lennék kíváncsi...:)
de csak a te kérdésed találtam:(
2/6 david_025 válasza:
3/6 anonim válasza:
Én nem tudom az emberekbe nincs annyi logika, hogy ha megvan egy dalszöveg rész ami biztos, hogy így van vagy nagyon hasonló, akkor beírom abba a qrva gugliba ha már ekkora barátok vagyunk és rámegyek kb a legelső találatra és nyert ügyem van???
4/6 anonim válasza:
De van, és én is így próbáltam, de nem hozott ki se előadót se You Tube linket. Köszi a megfejtést annak aki tudja mire való ez az oldal ;)
5/6 anonim válasza:
Köszi, azóta persze én is megtaláltam... mondjuk az előadó csaj nevét most sem tudom, de mindegy is. Viszont a youtube-on (még) nincs igazi videó a számról.
Amúgy már "lejárt lemez" - gyorsan kiszerettem belőle.
6/6 anonim válasza:
Zanzibár - Újra
A refréne pedig ez:
"[REFR]
Szerintem itt aludhatnál.
Reggel majd kávé illat vár.
Én tudtam jól már az első percben:
kudarcot vall Veled minden ravasz tervem.
És ami lesz azt majd a véletlen gyúrja.
De mégis megpróbálom újra.
Én tudtam jól már az első percben:
kudarcot vall Veled minden ravasz tervem.
És ami lesz azt majd a véletlen gyúrja.
De mégis megpróbálom újra."
Forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!