Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egyesekkel...

Miért van az, hogy egyesekkel semmi para dolog nem történik gyakorlatilag egész életükben? Másnál meg gyakori.

Figyelt kérdés
Mit tehetnék, hogy én is olyan legyek, mint az "átlagemberek", ne legyenek parajelenségek a környezetemben. Semmi furcsa jelenség és különös tapasztalat. Miért kaptam én ezekből többet? Unom már.
2022. máj. 30. 19:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

én is egy senki vagyok. én is folyton csak ezeken agyalok. 7 évig egyedűl éltem. most a tesómmal. ő semmit nem érzékel. örülhetsz h nálad csak ilyen dolgok történnek. sohase lehetek egyedűl. a tesóm békén hagy nem róla van szó. odaátróla gondolataimba vájkálnak. nem gondolhatok egy cseppet sem a gyengédségről, férfiakról sem. szexről meg pláne nem. Szerelemről semmi képp. Még a magánéletemben sem kaptam semmi romantikusat.

ma azt irogatták nekem ezek a más világi lények h így úgy figyelnek még ha netalán magamhoz is nyúlok stb. egy fekete karton papírra borzalmasan pirinyó betűkkel. tintamentesen tollal. tehát bele van karcolva a karton papírra. novellát kezdtem írni, egy ilyen romantikusat. mert eddig csak akciós volt s most romantika érdekel. azt is megkritizálták a fekete kartonpapíron. aztsem tudom h honan van feketekartonom...amúgy suttogásokat ishallottam stb.

szóval én csak örülnék ha csak ajtó nyitogatások lennének. jobban a nagy seminek.

bocs grimfox, eddig mindig helyeseltelek, de most úgy érzem h nincs igazad, vagyishogy nem használ amiket itt s most tanácsolsz.

borzalmas h semmi nem foglalkoztathat. nem érdekelhet semi új s nem csinálhatok semmi újat. a legbizalmasabb s legitimebb dolgaimba vájkálnak. mintha nem is lehetnének. borzalmas. 30 éves vagyok...Minta fel sem nőhetnék stb. Mások a masztit szégyelik vagy büszkén bevallják. hát én még arra se gondolhatok.

nem is gyűlölhetek senkit sem s nem is kedvelhetek. mert akkor bele szólnak. csak most irogattak.

pedig én is megkritizálhatnám őket. sokszor láttam stb.

Mind ocsmányak!!! sokkal perverzebbek!!! Pláne ha engem s másokat figyelgetnek.

Gyáva kis férgek, mert nem merik megmutatni magukat. Én is csak kilestem stb.

Fizikálisan méginkább gyávák magukat megmutatni.

Mindíg csak akkor zaklatnak ha egyedűl vagyok.

Mások elött zaklassanak s mutogassák magukat!!!

Undorodom az egésztől. Sokszor vagyok depressziós hsohase hagynak békén.

Bántalmazáso is vannak. Pl. karmolás, égés stb.

2022. máj. 31. 08:26
 12/13 Grimfox ***** válasza:
43%

A legtöbb ilyen dolog alapvetően ott van, csak nem veszed észre. Ha csak egy picit is érzékenyebb vagy a nagy átlagnál, vagy valamiért elkezdtél felfigyelni az ilyen jelenségekre, és onnantól egyre többet fedeztél fel, akkor bőven észlelhetsz ilyen jelenségeket. Ha valaki érzékenyebb, akkor bizonyos dolgok valóban szívesebben közelítik meg az illetőt, de inkább az a jellemző, hogy azt kezdi el észlelni, ami amúgy is körülveszi.

Az eltompulós dologról szólva, ez ilyen válaszút. Nem maradhatsz érzékeny úgy, hogy emellett ne észlelj olyasmit, amit más nem. Ezek nem azért vannak ott, hogy téged ijesztgessenek, ezek eddig is ott voltak, ezután is ott lesznek, függetlenül attól, hogy valaki felfigyel rájuk, vagy sem. Azt is figyelembe kellene venned, hogy az érzékenyebb emberek esetén a stressz sok esetben furcsa jelenségekként jelenik meg körülöttük. Például tárgyak mozgásában, elektromos eszközök hibáiban, kopogásokban, zajokban. Ezeket pedig nem szellemi lények okozzák, hanem a streszes ember.

2022. máj. 31. 09:21
 13/13 anonim válasza:
Költözzetek el Savanyúrétről.
2022. jún. 25. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!