Miért van az, hogy egyesekkel semmi para dolog nem történik gyakorlatilag egész életükben? Másnál meg gyakori.
Igen, ez igaz. De egyedül élek és jó lenne már nyugodt szívvel aludni. Nem minden éjjel tv-vel. Bár tudom, az sem véd meg, de némileg megnyugtató. De hát nem mehet ez most már mindig igy.
Attól függ mit értesz para dolog alatt
Én magamról is azt gondolom hogy más befolyás alatt állok mint a legtöbb ember és nem lehet belőle kilépni
Aztán meglátok egy nagyobb tömeget, rájövök hogy milyen mérhetetlenül jelentéktelen az emberi élet, pláne az ilyen hétköznapi senkiké, aki se nem világsztár, sem tudós, sem történelmi alak, sem senki és ilyenkor halványul ez a gondolat, a rengeteg kaotikus esemény ellenére ami velem történik
Igazad van, és jó hogy keresgész megoldást, kiírod ide, ötletelsz, stb.
Néha mások is élnek át támadásokat, -bár nem tudom nálad miről van szó- és páran már a józan eszükben is kételkednek, sajnálom, ez ilyen.
Az emberek 99,99 %-a semmi hasonlót nem tapasztal, ők az arany középút, de akik a harang-görbe szélén vannak, kicsit jobban ki vannak téve a viharnak.
Hát erre már gondoltam, Grimmfox, próbáltam is, nem sok sikerrel. Igazából nem vágyom az eltompult életre, csak "hagyjanak békén"... Mármint odaátról.
Igen, ezek az ismerőseim, szomszédaim, akikre céloztam a kérdésben, szintén egyedül laknak, jó célpontok lehetnének, mégsem történik náluk "semmi", így aztán nem is félnek, max a betörőktől. Sokaktol megkérdeztem már, ők szoktak-e ilyen olyan furcsaságokat tapasztalni, erre néznek értetlenül, hogy nem, á itt nincs semmi!...
De érdekes, nálam egy két emelettel feljebb, bezzeg van! :(
Az lehet, hogy bizonyos tipusú embereket valamiért kipécéznek?
Vagy ez oda vissza működik, hogy én jobban érzékelem őket, ezért jobban be is vonzom?
Amugy alapvetően én is teljesen átlagos emberke vagyok, ugyan azokkal a hétköznapi dolgokkal ütöm el az időt, mint bárki más és nem bolygatom ezeket a dolgokat...
Hát hosszú lenne felsorolni, mik történnek, most csak a legfrissebbet leírom példának:
Évek óta egyedül élek és azóta mániákusan ügyelek arra, hogy éjszakára az összes ajtó be legyen csukva a lakásban.
Le is ellenőrzöm, jól becsukódott e.
Múltkor is így tettem. A konyha ajtót is becsuktam. Később kimentem vécére és ellenőrzésképpen ránéztem a konyha ajtóra, be csuktam-e rendesen? Csukva volt. Oké lefeküdtem aludni. Reggel ébredek, megyek mosdóba és mit látok? Konyhaajtó nyitva. De nem résnyire, rendesen. Hát nem volt jó érzés.
Pár hónappal ezelőtt egyszer arra ébredtem, hogy a szobám ajtaja van kitárva és szintén olyan fura érzésem volt. Nem tudnám szavakkal jellemezni...
Macskám van, de nem tudja a kilincsre zárt ajtókat nyitni.
A lakás kicsit huzatos, na de annyira azért nem, hogy a jol becsukott ajtót kinyissa.
Alvajáró biztos nem vagyok, azt már mondták volna.
Pár éve elhunyt anyám szekrényének ajtaját találtam rendszeresen nyitva, aztán egyszercsak leállt a dolog...
Para. Egyszerűen érzem, hogy valami nem oké itt a lakásban, vagy körülöttem. Mert azt nem tudom, miattam van,e, vagy mindig olyan lakóhelyet sikerült kifogni, ahol nem kóser valami..
Ezek sokkal kellemesebb dolgok, mint amire "számítottam".
Nem zárnám ki hogy picit néha mozog a ház, szélben, vagy ha valaki becsap egy ajtót, stb, és nálad ilyenkor ritkán kinyílik egy ajtó vagy ablak.
Nem zárnám ki a cicát sem, tudnak meglepő dolgokat csinálni, felugranak kilincsre, mert látták tőled, stb.
Az alvajárás nekem sem annyira valószínű, de passz.
Nem zárnám ki az alacsony szintű negatív asztrális lény-lények jelenlétét sem, ha már úgy érzed hogy paranormális dolgok vannak, és néha jelenlétét érzel. Ezek ellen nagyon érdekes, de a fokhagyma nagyon hatásos -mókás hogy a vámpírok ellen is ez a tuti a filmekben-. A félbevágott és zsinorra-cérnára felfűzött fokhagymának magasabb szinten olyan rezgése van, ami taszító a asztrális negatív lényekkel. Érdemes két három gerezdet két napra kiakasztgatni, és kb ennyi.
Meg is áldhatod a lakásodat, azzal is növeled a hely pozitívitását.
A fokhagyma engem is világgá űzne, szóval az sajnos felejtős.
Voltak durvább dolgok is, de nincs most időm mindet leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!