Az nem gond, ha otthonról hozott csapvizet idegen lefolyóba öntök ki?
Dehogy egyezik. Hogyan mérted meg?
És ha kiöntesz valami folyadékot a csapba, az egyezik a csapvízzel? Mondjuk üdítőt, tejet, levesnek a levét, bármit.
Nem egyezik, lásd be!
Ez a rezgésszám téma úgy hülyeség, ahogy van.
#28 leszögezem hogy én veled vagyok, és ahogy mi rezgünk, szerintem nem rezeg úgy senki, még Trezeguet sem! Esetleg az a bokor, amire madárka szállott.
Bevallom én négy lefolyót tartok, Az egyik az általános a másikat arra az esetre amikor fel vagyok pörögve, tehát ideges vagyok vagy szexuálisan felizgultam, van egy titkos lefolyó amit csak nagyon különleges alkalmakkor használok de olyan ritkán van hogy nem emlékszem hova rakattam, végül van egy negyedik egy tartalék lefolyó amit arra az esetre tettem oda hogyha idegen vizet akarnának hozni hogy ne az előző háromba öntsék.
Döbbenten olvasom a válaszokat, a nagy többség mennyire nem tudja, hogy ezek életbevágó dolgok, pl. az ország sorsa múlhat rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!