Mit jelenthetett a berepülő madár?
A hétvégèn sajnos meghalt a cicusom. Eltemettük, de nem tudtam túltenni magam rajta, csak sírtam egész hétvégén. Pedig tudtam hogy el kell engednem, hogy tovább tudjon menni. Pont rá gondoltam hétfő reggel, mikor egy kisrigó berepült a szobámba. Olyan érzésem volt, mintha a cicám küldte volna, hogy megnyugtasson minden rendben, rá már egy új élet vár, nyugodjak meg. Majdnem egy óráig bent volt mert nem talàlt ki. Éreztem hogy a macskám akar üzenni vele. És akkor egyszer csak kirepült és tovaszállt a távolba. És olyan nyugodtság szállt meg,akkor már tudtam hogy a szeretett kiscicám is jó helyen van, és csak magamat síratom.
Szerintetek is ő volt? Vagy mit jelenthetett ez a madárka?
Nem kell minden jelenségbe valamilyen jelentést belemagyarázni. Egyszerűen csak berepült egy madár a szobádba.
Az persze jó, ha ettől megnyugodtál, és segít feldolgozni a gyászodat.
Attól azonban óvnálak, hogy mindent ennyire szubjektíven szemlélj, mert a világ egyszerűen nem így működik. Tőlünk lényegében függetlenül kavarog körülöttünk az élet, és a legtöbb jelenség nem miattunk vagy értünk történik, hanem "csak úgy". Ha túlontúl belefeledkezünk a szubjektív okok boncolgatásába, nagyon torzul a világképünk -- és mivel ezeket a dolgokat sosem tudhatjuk biztosan, vaskosakat tévedhetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!