Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Időfizika? Valaki elmagyarázza?

Időfizika? Valaki elmagyarázza?

Figyelt kérdés

Nagyon jónak tartom, viszont mivel nem vagyok fizikus így van pár dolog amit nem nagyon értek. Ezeket eltudna valaki magyarázni aki érti?

1. Tehát van ugye a 10 originális forrásdimenzió és ebből 2 az atya és az anya ütközik és így létrejön a téridő, a Szentlélek. Az atyában is lesz egy téridő meg egy antiterido meg az anyában is egy téridő meg egy antiterido. Mi a különbség ezek között? És az az originális 10 dimenzioforras az 1-ből lett hogy 10-re osztotta magát? Vagy hol van a teremtő? És mi a hipertér és hogy kapcsolódik ezekhez? Köszi előre is aki válaszol :)

2022. máj. 21. 11:37
 1/10 anonim ***** válasza:

Az egymásba forduló vibrációs mátrix hozta létre a mögöttes dimenzióban az atya anya ellentétpárokat, akik bár ellentétek, mégis azonosok, önmaguk időbeni eltolódásukkal arányosan. A "10 originális dimenzió" az 7 eredeti és három eltolódásos segéd-dimenzió.

A Teremtő a 7 dimenzió summája, ezek a denzitások mind a részei.

Az amit hipertérnek nevezel az fény határsebességel megjelölt denzitás feletti téridő.

2022. máj. 21. 11:53
 2/10 anonim ***** válasza:

A 10 originális - szerintem, legalábbis - egymástól függetlenül jött létre és ők maguk a teremtők. Mi az egyik ilyen "originálisnak" vagyunk a teremtményei.

A létezés a "megnyilvánult" és a "megnyilvánulatlan" állapot között váltakozik, igen gyors ütemben. Viszont, ami számunkra a "nem létezés" üteme, az az "anti-téridőben" fordítva van, vagyis azt éppen velünk ellentétesen "létezteti" az originális.

Régebben én is sokat hallgattam Gyuri bácsit, bár az általa elmondottaknak jobb esetben is csak a felét értettem meg... :))

2022. máj. 21. 12:03
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

1-es válaszoló: És mi az a vibrációs mátrix? Még nem hallottam róla. És az eltolódásos segéd dimenzió?2-es válaszoló: és az antitérben is mi vagyunk? Mert valami olyasmit hallottam az előadásokon hogy ott is mi vagyunk és ugyanazt csináljuk csak egy pár mm-el odébb és a kettő közötti váltakozása hozza létre a mozgást. Akkor ez az atyában a tér és antitér. És akkor az anyában mi van a térben és antitérben? Erről van információtok esetleg?

Illetve ez az egész időfizika összeegyeztethető a kvantumfizikaval?

2022. máj. 21. 13:22
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

Már nem azért, de szerintem ennek semmi köze a fizikához:D

A kérdés alapján már azt hittem valami tök izgi dolog, bár nem is értettem miért van az ezotériában, hisz ez full tudományos témakör... aztán a leírást meglátva... aha.. oké:D

2022. máj. 21. 15:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Fingom sincs miről beszélsz, biztos valami apró aspektus.

Van 9 dimenzió. A 9. nem egy dimenzió, hanem a minden.

A 8. dimenzió az amit sokan mennyországnak hívnak. Az absuolút lét.

1-7 dimenzió a létezés játéka, illúziója.

Isten anyánk a minden, mi vagyunk.

Amiket mondtál, nekem csak energiakülönülésnek tűnnek, nem az alap rendszernek.

Nincs hol van a teremtő.

Van a teremtő.

Nincs hol..., ő benne létezik az adat, amit a te tudatod holnak és mikornak érzékel jelenleg, de ezek nem léteznek.

A hipertér, nem tudom miért hipertér. Semmi köze a térhez...

Nem tudom hogy kapcsolódik ez ahhoz a valamihez, amit mondtál.

2022. máj. 22. 20:38
 6/10 A kérdező kommentje:

A hipertéret tudja valaki meg hogy mi van az anya teremtő teridejeben meg antitéridejében?

És több téridő van? Csak mert ha 10 originálisból 2 hozza létre a miénket akkor a többi is létrehoz másokat? Meg az élet virága szimbólumbol egy körben lévő virágot a téridő függvénye adja ki. Akkor a többi virág másik téridő vagy ugyanaz? Még ugye az élet virágából jönnek létre a platóni testek. Ebből az oktaeder a levegő elem, azaz a téridő. Akkor ez az egyik körben lévő virágból emelkedik ki a térben vagy az egész nagy élet virágából? Csak mert a kéthiperteres téridő az 3 oktaeder. Akkor most hogy van ez?

2022. jún. 10. 02:58
 7/10 A kérdező kommentje:
De elvileg van három hiperteres téridő, a 4-es dorzse. Akkor bármennyi lehet vagy akkor ebből mennyi van?
2022. jún. 10. 03:00
 8/10 A kérdező kommentje:

Még egy újabb kérdés:

A téridő alatt az anya teremtőbe belerohanó atya teremtő által létrehozott téridőt kell érteni? Csak mert elvileg az időfizika szerint 64 dimenzió van és elvileg az anyában keletkező téridőben is van egy kéthiperteres hipertér, ami 16 dimenziós, az antitérben is ugyanennyi és az atyában az anya által létrehozott téridőben is és ott az antitéridőben is ugyanennyi, ami 4x16 azaz 64. Akkor az is a téridőhöz tartozik?

2022. jún. 10. 03:06
 9/10 anonim ***** válasza:
82%
Az ilyen bölcsességeket érdemes oda visszavinni ahonnan hoztad, és ott folyamatosan naprakészen lehet tartani a legújabb kutatási eredményeik ismeretében.
2022. jún. 10. 10:14
 10/10 anonim ***** válasza:
68%
Ehhez még az lsd is kevés volna...nem tudom mi a cucc ami megy, de minden tisztelet kérdező.
2022. jún. 10. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!