Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudatos álmodással feltudom...

Tudatos álmodással feltudom magamnak hozni a nagyon mélyre elrakott traumámat?

Figyelt kérdés
Annyit tudok, hogy rosszul vagyok, de nem tudom mitől

2022. máj. 18. 13:20
1 2
 11/18 Tudi333 ***** válasza:

5#!! Arra értettem, hogy magának nem tud kezdeni semmit az ember! Ez nem így van! Nem a tudatos ákomra gondoltam!

Ugyan hol lenne ami elő akar törni, ha nem a tudatalattijában?

Azért kezd felszínre jönni, mert már fel fogja tudni dolgozni és azért akar vele foglalkozni, mert akadályoztatva van a mindennapokban.

2022. máj. 18. 21:30
 12/18 anonim válasza:
Ez a tudatos álmodás olyan mint a reality shifting? Hogy egy másik dimenzióba teleportál át az elméd?
2022. máj. 18. 21:32
 13/18 anonim ***** válasza:

11, nem értek egyet.

Figyelem a feleségemet, aki 7 éve jár pszichoterápiára.

Rége, a terápia előtt ő maga kaarta megoldani a problémákat.

VOlt egy szorongása, miszerint attól fél, hogy a járdán sétálva az úton elhaladó autóból egyszercsak kihajol valaki és rálő, vagy megragadja és elrabolja. Trenírozta saját magát, hgoy ez hülyeség, és idővel elmúlt. Helyette megjelent az, hogy nem mer kinézni a lakásból az ablakon, mer attól fél, hogy valaki ott áll és befelé bámul. Próbálhatod legyőzni a sémát, de amilyen problémákkal szembesülsz, azok csak tünetek, nem maga a séma.

Persze az asszonyhoz hasonlóan te is tünetről tünetre kergetheted a sémát, hogy 4-5 év alatt megfelelően körbejárd és essssetleg felismerd mi a közös pont bennük és azzal mit lehetne érdemben kezdeni....

vagy eljárhatnál pszichoterápiára, ahol 1 év alatt rájössz és érdemben elkezdesz dolgozni rajta.

Ha a Mátrixban élsz, van esélyed felismerni, hogy csak a Mátrixban élsz. De baromi nehéz. Ha van lehetőség arra, hogy megkérj valakit a Valóságból, hogy mutasson rá a Mátrix hibáira, miért kéne azzal bajlódnod, hogy magad találd meg?

2022. máj. 18. 22:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Csak meditációval lehetne felhozni a traumákat, ha beljebb mennél és a saját tempódban haladnál, lehetne pár összeroppanás, de semmiképpen nem bolondulnál meg. Ez csak akkor lenne lehetséges, ha 1 szint helyett egyszerre 20-at mennél le, a meditáció természetes formája ártalmatlan, viszont sok meditáció létezik. A tudatos álmodás nem ajánlatos neked, mert ébren sem vagy tudatos
2022. máj. 19. 04:46
 15/18 Tudi333 ***** válasza:
13#! Mindenki csinálja belátása szerint, ha problémája van! Attól, hogy te vagy a feleséged nem tudja megtalálni magában, hogy mi a gond, az nem azt jelenti, hogy más sem! Én csak ennyit írtam. Nem rossz amit írsz, sőt! Jó. De van akinek ez megy magának is.
2022. máj. 19. 08:32
 16/18 anonim ***** válasza:

15, jjja, de honnan tudod, hogy neked megy? Azért mert azt gondolod, hogy menni fog, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy menni is fog.

Viszont ha ráfekszel a dologra és sokat kísérletezel, közben meg nemméred fel, hogy vlaójában ez neked nem fog menni, akkor nagoyn sokat tudsz ártani magadnak.

2022. máj. 19. 10:39
 17/18 Tudi333 ***** válasza:

16#! Onnan tudom, hogy csináltam már magamnál és másoknál is!

Tetszik a felfogásod!! Amit te nem tudsz, azt más sem! (Irónia)

2022. máj. 19. 12:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem azt hozza vissza a pszihologus mikor cheteltem és fenyegettek és sirva mentem aludni..és csak az volt ott amit én irtam amit ő az teljesen màs .nem emlékszem mi volt..de tudom az szurt hàtba akiért én tűzbe mentem volna..ő azt akarja ne emlékezzek
2022. szept. 24. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!