Már vagy 2 éve próbálkozom a tudatos álmodással de nem megy. Létezik az, hogy valaki erre képtelen?
Mindenki képes,csak türelem kell hozzá,ja és kitartás.
Lehet hogy nem tudsz eléggé ellazulni,vagy csak nem vagy elég nyitott.Probálkozz,menni fog az! :) Ajánlom figyelmedbe Richard Webster -Asztrálutazás..Ez a könyv segíteni fog..részletesen leírja hogy mit kell tenned,hogy sikerüljön.
Te csak tudatosan akarsz álmodni,de inkább próbáld ki az asztrálutazásg.Hasonló mint a tudatos álmodás,csak jobb :)
De ha mindenképpen csak tudatosan akarsz álmodni akkor Robert Moss-Tudatos álmodás c.könyvét. :) Sok sikert!Ha sikerült írj,és beszélgethetünk róla.. :)
Mindenki képes rá, csak ügyesen kell csinálni, el kell lazulni nagyon, és koncentrálni meg ugye olyan állapotban kell lened ahogyan eltudsz aludni.
Én is kb 2 éve próbálkozom vele, 6 hónapig nulla sikerrel, utána feladtam, de 3-4 hónap után megint próbálkoztam és akkor 1-2 hét után amikor már nem is erőlködtem csak úgy álltam hozzá hogy na hajrá, akkor teljesen véletlen sikerült összehoznom ezt, elég furcsa volt.
Utána majd 1 évig semmi, és most pár hónapja megint összejött.
Köszi a válaszokat :)
Próbálkozni fogok akkor még,köszi 2-es el fogom olvasni mind a kettőt. Mindenképp írok,ha sikerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!