Szerintetek tényleg létezhet ilyen?
Hallottam, hogy mindenkinek volt egy előző élete, és a jelenlegit a szerint éljük, ahogyan az előzőt.
Tehát ha nekem nem sikerül barátnőt szereznem, az az miatt lehet, mert az előző életemben olyan dolgot(kat) csináltam, ami(k) miatt nem érdemlek a jelenlegi életemben barátnőt? Na én nem nagyon hiszek semmilyen ezotérikus témákban, de ez megfogott.
Azért az incelt sem kellene már minden férfira rásütni, akinek éppen nincsen kapcsolata, esetleg kicsit hosszabb ideje nincs stb. A manapság klasszikus értelembe vett incelséghez egy mentalitás is társul. Akkor ennyierővel minden 25 év feletti nő meg vénlány, akinek nincs párja? Ezt nőként írom, aki amúgy allergiás a hímsoviniszta és/ vagy incel nőgyüllölő herékre.
A kérdésre válaszolva: állítólag a karma dolgozik, aljas cselekedeteinket így-vagy úgy visszakapjuk, van, hogy csak következő életben. Nem tudom hány éves vagy és hogy mióta nincs kapcsolatod, vagy volt-e, de még simán lehet, szóval nem kell ilyesmit belelátni. Manapság sajna amúgy is nehéz rendes párt találni, ráadásul a felszínes kapcsolatok, igazi fogyasztói társadalom világát éljük...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!