Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Föld jegyű ismerőseitekre mik...

Föld jegyű ismerőseitekre mik jellemzők?

Figyelt kérdés

2022. máj. 11. 15:38
 1/7 anonim válasza:
Van egy szűz nevű ismerősöm, sokszor vidám, de rettenetesen makacs és elég rendetlen, sokszor lesz ideges oktalanul
2022. máj. 11. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Párom szűz, én bak vagyok, párom aszcendense bika, az enyém szűz..

Párom óvatos, megfontolt, makacs, kritikus mindenkivel szemben (magával is) kissé zárkózott, már-már antiszociális, egyébként egy érzelmes ember, néha kicsit lusta, imád jókat enni.

Én pedig szinte ugyanezekkel a tulajdonságokkal rendelkezem, annyi, hogy én mindemellett nagyon spórolós vagyok, illetve munkamániás.

Mindketten erőteljesen ocd-sek vagyunk. Az önbizalmunk nem a legjobb, de ezt a külvilágnak nem mutatjuk, csak magunkban örlődünk, sokszor még a másik sem tudja.. Kíméletlenül őszinték vagyunk. A középsőnevünk pedig lehetne maximalizmus.

Néhány rossz tulajdonságunk: Sokszor vagyok rugalmatlan, görcsös-merev, és néha pesszimista is vagyok.

Párom: finnyás, válogatós, sértődékeny(mondjuk az rám is igaz)

2022. máj. 11. 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Stabilitás, kiszámíthatóság.
2022. máj. 11. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Bika vagyok, szuz aszcendessel. Kitarto vagyok, eros akaratu, makacs, ha ugy tetszik. Ha valamit nem akarok megcsinalni, akkor azt nem is fogom, ha a fene fenet eszik sem. Nagyon szorgalmas vagyok. Fizikailag is eros vagyok.

Ket labbal allok a foldon, nem jellemzo ram az almodozas.

Nagyon lojalis, huseges barat vagyok. Baratsagban a minoseg a fontos, nem a mennyiseg.

Hedonista, imadom a jo szexet, jokat enni, inni.

Mindenre nyitott, erdeklodo vagyok.

A szeretteimert barmire kepes vagyok.

Amugy egy enyhe ocd-m nekem is van😝, bar ez nem hiszem, h a csillagjegyem miatt.

2022. máj. 11. 20:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Én Bika vagyok, nem tudom pontosan, hogy mik jellemzőek rá, de én ilyen vagyok:

Eléggé lexarom típus vagyok, nem tudnak az emberek könnyen felidegesíteni, mert nem érdekel. Az egoizmus messze áll tőlem. Nem vagyok felszínes. Gyorsan hozok döntéseket és nem is bánom meg őket. Nem vagyok pepecselő, se maximalista. Makacs vagyok, de kb. csak 2 napig, aztán el is felejtem az egészet.

2022. máj. 11. 20:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A kettes nagyon bele talált (én szűz vagyok, volt bak párom) ez volt a felállás.
2022. máj. 12. 17:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Föld jegyű?
2022. máj. 15. 13:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!