Van rá valamilyen módszer, hogy levizsgázzak tanulás nélkül?
Tudom ez fura kérdés, de komolyan gondolom.
Meditációval vagy valamilyen más technikával el lehet érni? Valahogy a stresszt meg az idegességet megszüntetni? El akarom engedni a szorongást valahogy.
Nem lehet a tudást más úton a fejembe tölteni? Vagy jövőbe látni mik lesznek a kérdések írásbelin, melyik tételeket fogom húzni szóbelinél? Ez lenne a fontos.
Megjegyezném, egy ismerősöm korábban úgy érezte szerinte sikerülni fog nekem ez a vizsga. Nagyon is hiszek neki ha ezt mondta nekem!
Ha valakinek van jó tippje azt szívesen fogadom.
(Ez az első kérdésem a kategóriában, mostanában kezdtem el foglalkozni az ezotérikus dolgokkal.)
Most azért nem akarsz tanulni mert szorongsz? Mi köze van a kettőnek egymáshoz
Mentális betegként, szorongással, adhd-vel, fóbiákkal együtt is le lehet érettségizni/vizsgázni.
Mikor én mentem nagyon sok éve is majdnem meghaltam a félelemtől szorongóként, de megcsináltam… pedig akkor még azt sem tudtam hogy mennyire beteg vagyok. valamennyit muszáj rá tanulni. Nem értem az akadályt.
Az egyetemet már én is ott hagytam 2 hónap után mert majd bele pusztultam… de ez már más kérdés
Igen, tanulás nélkül levizsgázhatsz.
Annyira, hogy egész hátralévő életedben szégyellni fogod magad.
Tanulás nélkül sikeres vizsgát semmiképp nem tehetsz.
Nem tudom milyen vizsga ez, de olyan is van hogy valaki nem a képességeinek megfelelő iskolába jár. Amit viszont nem kell meg nem is lehet erőltetni.
Nekem pl képessegem meglenne, de mivel durva mentális betegségeim vannak, így már az erős gimnáziumból is átmentem egy szakközépbe, mert nem bírtam
Ebben nincs semmi mágia, ezek tények
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!