Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy kerülhetett a fiókba a...

Hogy kerülhetett a fiókba a telefonom?

Figyelt kérdés

Este szokásos módon megint elaludtam videónézés közben. Ébredéskor általában magam mellett szoktam találni a telóm vagy a földön. De most megint keltem matattam az ágyban, de nem volt ott, néztem a földön, ágy alatt, párnában, de ott sem volt. Kicsit meglepődtem, mert azt hittem álmodok és tudok róla, lementem wc-re és figyeltem mikor ugrik ki elém valami rusnyaság :D. Kicsit még keresgettem, aztán gondoltam, úgyis fog szólni majd az ébresztő és visszaaludtam mert 6:30-ig volt még 1 óra kb, amikor általában kelek.

Felkelek, szól az ébresztő hallom, hogy rezeg. Na mondom akkor az asztalban van, és láss csodát, a fiókban találtam meg, amiben a tankönyveim vannak, emiatt kicsit nehéz kihúzni, de rendesen be volt húzva. Hogy kerülhetett oda, ha a telefonozás közben aludtam el. Egyáltalán nem emlékszem hogy beraktam volna és 1000%-ig tudom hogy nem én raktam be.

Ilyen sose volt még velem, szóval kicsit megvagyok lepődve.

2022. ápr. 27. 19:04
 1/7 A kérdező kommentje:
Ha tudtam volna hogy ez lesz, tuti kiraktam volna az ejjelátó wifis kamerámat
2022. ápr. 27. 19:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Simán megeshet, hogy alvás közben fogtad magad, és beraktad oda.

Amikor keveset alszok, velem rendszeresen előfordul, hogy lefekvés előtt állítok ébresztőt, reggel felkelek, kinyomom és alszok tovább, mindezt úgy, hogy ebből semmire nem emlékszek.

2022. ápr. 27. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálam már volt olyan, hogy reggel felkeltem és az éjjeli szekrényemen a lámpám égve volt. Pedig tuti biztos, hogy amikor aludni mentem, akkor le volt kapcsolva, illetve a lámpa kábele is, amin a bekapcsoló gomb van, az éjjeliszekrény mögé van rakva, szóval nem is olyan könnyű hozzáférni a bekapcsoló gombjához, aztán éjjel még is sikerült bekapcsolni. :D Történnek ilyenek. De amúgy szerintem nálam is már volt olyan, hogy éjjel beraktam a telefonomat az éjjeliszekrényem fiókjába. Szóval hiába gondolod, hogy "1000%-ig tudom, hogy nem én raktam be", bizony, te voltál. :D
2022. ápr. 27. 20:15
 4/7 A kérdező kommentje:
De miért nem emlekszek?😁
2022. ápr. 27. 20:17
 5/7 anonim ***** válasza:
szellem volt
2022. ápr. 27. 20:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindig úgy alszok el, hogy a laptop az ölemben van fekvés közben és filmezek, aztán mikor reggel felkelek mindig az ágyam szélén van lehajtva. 10/9 alkalommal abszolút nem emlékszek, hogy én tettem volna oda, de mégis így van, mert más nem lehetett. Szóval én is azt támogatom, hogy te voltál és kómásan a fiókba tetted, de nem emlékszel.
2022. ápr. 27. 23:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, hogy sose rakom be a fiókba.
2022. máj. 27. 22:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!