Lehet hogy van belőlem még egy aki kérdéseket ír ki ide és olvassa a gondolataimat?
Ez már nagyon furcsa!
Szoktam gondolkodni kérdéseken ami érdekel.. és erre valaki ki ír róla egy kérdést! Mindig ez van!
Szerintem ez nem a véletlen műve.. itt van valami..
A kérdés ott "érik" a kollektív tudattalanban és akiket érdekel az adott téma, azok könnyedén ráhangolódhatnak. Hasonló a dolog, mint amikor egy felfedezés többekben is megfogalmazódik egy időben, azután pedig azon pereskednek, hogy ki volt a gyorsabb, illetve ki tulajdonította el a másik találmányát.
Az is ilyen dolog, amikor eszedbe jut valaki, aki azután - szinte ugyanabban a pillanatban - fel is hív téged telefonon. Ilyenkor nem lehet tudni, hogy te érzékelted az ő szándékát, hogy hívni akar téged, vagy ő hívott azért, mert megérezte azt, hogy épp rá gondoltál. :)
Hívd kollektív tudatnak.
Az közelebb áll hozzá.
3-as.
Sokszor olvastam már tőled jól átgondolt válaszokat ez is egy olyan volt.
Jó úton haladsz az infók megszerzésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!