Mit tudnék tenni, hogyan tudnám megváltoztatni ?
Nagyon rossz a kisugárzásom már mindenki kerül sajnos miatta. :( és ezért egyre rosszabb ...
Elhagyott a párom is és le számoltam egyre rosszabb lesz, nem akarok így élni
Volt egy időszakom amikor felhalmozódott bennem a bűntudat-rosszallás-mások általi rosszindulat,azzal szembeni ítélkezés és visszarosszallás,ebből fakadó indulatok kilátástalanság energiája egyetlen sötét gócponttá...Már messziről felfigyeltek rám az emberek,főleg a férfiak akik védték a családot,párjukat tőlem,bármerre mentem kiszúrtak maguknak...komoly gondban voltam,mert alapvetően gyógyító vagyok angyali kódokkal jöttem,világítótorony aki érti,csak túl sok volt a rámirányuló átok stb...és ebben pörögtem,mint egy állandó önbeteljesítő jóslat...Egyszer megláttam csajszit a parkolóban akinek a barinője akkor szállt ki a kocsiból,szintén angyali energiák (megérezzük egymást) széles mosollyal átölelték egymást,amikor meglátott zavartan pislogott a szívemre és tudtam,hogy "látja" a gondot....Abban a pillanatban meghallottam a belső hangom,mint egy könyörgés felé "Hiányzik a fény!"
Aznap lefeküdtem és egész éjjel vergődve lassan feladtam az irányításkényszert és az ősbizalommal ölelkeztem.."vegyétek ki...kérlek"
A nyakamtól a lábam aljáig egy hatalmas fekete keresztet képzelj el ami lassan kivált belőlem...a megszabadulás olyan volt,mint 1 hatalmas arany fehér fényű sóhaj és megkönnyebbülés...
Csak ideraktam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!