Mikor vetted észre hogy a Mátrix fogja vagy?Mik voltak azok a dejavu élmények amiket átélve megértetted hogy nem tudsz szabadulni ebből az illúzióból?
Szerintem 17 lehettem, amikor tapasztaltam is. Előtte már 1-2 évvel tudtam, mi a helyzet.
Deja vuim már gyerekként is sok volt, és kamasz koromban volt, hogy napi több száz.
Ezeknek semmmmi köze a mátrixxal kapcsolatos tudásomhoz.
Én bármikor tudok szabadulni belőle. És te is.
Kettes!
Milyen élményeid voltak?
Miből jöttél rá?
Hogyan lehet szabadulni?
BUG keletkezett a mátrixban.
Ilyet sok ember észlel az élete folyamán, de annyira fura a normális élettől, hogyan a sokk miatt vagy fel sem fogják, még akkor se ha előttük történik, vagy inkább nem mondják el senkinek.
Nekünk volt olyan, otthon tv-tünk a családdal és a tv asztalon a távirányító elkezdett magától mozogni, de ami mellette volt az meg sem mozdult.Majd a távirányító a levegőbe emelkedett és úgy volt majdnem egy percig, egyszerűen ott ültünk az egész család, és nem tudtuk elhinni, hogy ez miként történhet meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!