Mi az amit legutóbb megértettél?
Figyelt kérdés
Pl. Olyasmire gondolok hogy amikor néztél egy nagyot, mert megértetted. Pl. Iskolai tananyagban, vagy párkapcsolatban stb. bármilyen téren lehet.
Sokszor értettél már meg valamit?
Persze sokszor megértünk valamit, de lehet hogy vannak köztük emlékezetesek is, ami attól emlékezetes mert az egy olyan érdekes fura megkönnyebítő érzés, elég kellemes.
2022. febr. 10. 18:04
1/2 anonim válasza:
Amikor 'Mariaval' talalkoztam a pilisi erdoben - igencsak meglepodtem, de amikor elmondta amit akart, onnantol mindent megertettem :)
2/2 anonim válasza:
1+
Persze eloszor en is azt hittem, hogy megbolondultam - ezert legkozelebb a kedvesemet is magammal vittem. Azt mondta hallja az anygyalok hangjat es ekkor egy csomo pillango ra szallt. Ez gyozott meg csak igazan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!