Mikor és minek a hatására lettél végleg elégedett az életeddel?
Aki már 'végleg' elégedett életével, annak már nincsenek céljai, sőt, vágyai sincsenek.
Eredmény: ő megáll és az élet elmegy mellette.
3.
Ezt te se gondolod komolyan.
Az, hogy elégedett valaki, nem azt jelenti, hogy akkor szarik mindenre.
Egyébként én a közhelyes módszert választottam, minden este és reggel összegeztem a napi történéseket és próbáltam arra fókuszálni, hogy milyen jó dolgok történtek velem.
Nem fordítva.
4 Ha jól belegondolunk akkor igaza van bizonyos értelemben, egyy bizonyos szintig.
Végleg elégedett. Értelmezzük hogy ez pontosan mit is jelenthet.
Elégedett vagyok a külsőmmel,belsőmmel,szociális helyzetemmel, munkámmal,életmódommal stb.
Tehát vagy nincs hova fejlődni, vagy nem látom értelmét és ezért nem fogok.
Abban viszont nem értek 1et hogy ő megáll és az élet el megy mellette.
Nem áll meg csak nem fog tovább fejlődni. Az élet se megy el mellette csak egy már megszokott módon lesz a részese a folyamatoknak.
Az inkább kérdéses hogy a léc az adott indivídum adottságaihoz képest hogyan lett bepozícionálva.
Ha relatíve magasra és ezt sikerült elérnie akkor nem nagyon lehet többet elvárni az illetőtől. Azt semmiképen nem lehet rámondani hogy "az élet elmegy mellette".
Ha túlságosan alacsony a léc akkor vagy egy szentről,szerzetesről stb. beszélünk(ez a ritkábbik lehetőség) ők az átlaghoz képest nagyon más célokat tűznek ki.
Vagy olyan emberekről akik valóban vagy sz*rnak mindenre, vagy semmiféle bizalmuk nincs önmagukban.
NA ez már nem túl produktív életút.
#7 Én meg azt szeretném kérdezni, hogy ez hogyan javított azon, hogy mennyire vagy elégedett?
Nem volt így túl nagy a kontraszt a valóság es az álom között?
Amígy álmodsz, es tudatosan, tehat befolyásolod mit, addig oké hogy elégedett vagy, de aztán felébredsz. Akkor is elégedett maradsz? Akkor is ha teljesen más mint az álomban?
Akkor is
Bár az ébrenlétet csak arra használom hogy életben tartsam a testem
Igazi vilag sose lesz olyan jo mint az álomvilag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!