Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elégedett vagy az életeddel:...

Elégedett vagy az életeddel: igen vagy nem?

Figyelt kérdés
Ha elégedett vagy az életeddel, miért vagy elégedett, ha nem, miért nem.

2021. máj. 25. 11:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Hát, van ennél sokkal vonzóbbnak tűnő élet és sokkal borzalmasabbnak is, akkor...
2021. máj. 25. 11:42
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Elégedett vagyok a kezeléssel. 😀
2021. máj. 25. 11:44
 3/14 Sulek Péter ***** válasza:
93%
Én igen,örülök,hogy élek lélegzek,nem nélkülözöm,bár még sokat szeretnék javítani magamon,hogy még jobb életem legyen,de összességében ez már jó irány :)
2021. máj. 25. 11:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, elégedett vagyok.

Szeretem amit tanulok, van jó munkalehetőségem (ami jelenleg számomra minden szempontból ideális: szakmailag előrébb visz, jófej a csapat, stb stb)

Szeretem a családomat, vannak barátaim.

Hamarosan vizsgák után pedig újra normális életet élhetek (akkor lesz védettségi kártyám) és mehetek újra edzeni, koncertekre stb.

2021. máj. 25. 11:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Elégedett vagyok.

Mindenem megvan, ami a boldogságomhoz kell.

Persze van pár dolog, amit még szeretnék, de haladok azokkal is.

2021. máj. 25. 11:56
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvan lehetne jobb is (anyagilag) , de elegedett vagyok. Sajat haz, auto, parkapcsolat, kutya, nincs hitel a fejunk felett, van normalis munkahelyem, ahol mindenki jofej, nem gyomorgorccsel kell bejarnom, szabadidom is eppen eleg, csaladom is egeszseges, joban vagyunk mindenkivel, nekem ennyi eleg.
2021. máj. 25. 11:58
 7/14 Kései Sirató ***** válasza:

Elégedett vagyok a munkámmal, a gyerekeimmel, a testalkatommal. Kicsit javítanom kell még a fogyásomon és szeretnék még egészségesebb lenni, többet mozogni.

Elégedetlen vagyok az egyik barátommal, akiben csalódtam, de nem lehet minden jó.

2021. máj. 25. 12:01
 8/14 A kérdező kommentje:

Az az élet lényege, hogy boldogok legyünk, és pozitív irányban haladjon az életünk!

Persze, sajnos gyakran előfordul, hogy rajtunk kívül álló okok végett nem jön össze a kitűzött cél, és minden rosszul alakul.

Gondolok most például családtag - vagy a párunk halálára.

2021. máj. 25. 12:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha az egészségem rendben lenne, akkor nem lenne okom panaszra. Akkor se lenne a legjobb, de nem is a legszarabb. Így viszont nem sok értelme van már....
 10/14 A kérdező kommentje:
Örülök ennek a sok pozitív válasznak!🙂
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!