Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy legyek szabad, úgy hogy...

Hogy legyek szabad, úgy hogy nem vagyok az?

Figyelt kérdés

Ha minden bennt kezdődik és majd a külvilág követi, akkor ha szabadnak érzem magam, majd a külvilágban is szabad leszek. VAGY ha épp nem leszek kívül szabad, akkor se zavar majd mert belül az vagyok.

Tehát: hogyan legyek egy olyan helyzetben szabad, ahol nem vagyok az?

2022. márc. 13. 09:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ismerd meg önmagad

Szabadítsd fel a tudatod

2022. márc. 13. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Erre szokták rámondani, hogy tökmindegy mi van csak szemléld, csak ugye a társadalmi berendezkedés nem alkalmas rá, bár volt rá példa, hogy egy szerzetes szemléte, hogy a buszon megbüntetik, látta hogy beszél az ellenőr, aztán észlelte, hogy hozzáér, de ilyen szinten nem alkalmas a társadalom erre. Ha én is csak szemlélném reggel, hogy az óra csörög, akkor nem mennék be dolgozni, kirúgnának, nem lenne pénz, persze ez mind illúzió, mert jelenleg nem ez történik, hanem csörög az óra, a többi képzelet.
2022. márc. 13. 23:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Legyél vállalkozó rabszolgatarto, vagy remete.
2022. márc. 15. 09:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor mar inkább remete...Az meg passzol is 😁
2022. márc. 15. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Amennyire tudod, kialakítod magadnak a szabadságot lelkileg és a külvilágban is. Börtönbolygó funkciója, hogy teljesen nem lehetsz az, így azt nem is kell megélned, hiszen a tanulásod nem erről szól. Csak a korlátokon belüli lehetséges maximális szabadság elérését kell megcélozni, nem az istenek által felállított ketrecet ledönteni. De még így is lehet elképesztően szabadnak lenni tudatmódosítókkal, asztrálutazással. Passzív jövedelemből kialakítani egy nyugodt, szabadidővel teli minimalista életet.
2022. márc. 15. 22:09
 6/6 A kérdező kommentje:

És passzív jövedelmet kialakítani hogy lehet? 😅

Mert en ilyenről csak hírből hallottam...😅

2022. márc. 15. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!