Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szoktál gondolkodni azon hogy...

Szoktál gondolkodni azon hogy mi lesz a halál után? Menny v pokol? Vagy semmi?

Figyelt kérdés
2022. márc. 7. 12:00
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
89%
Vagy reinkarnáció.
2022. márc. 7. 12:02
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam, de inkább azon, hogy milyen érzés mikor kimegy belőled az élet, mire gondolsz, mit érzel közben, mi történik a tudatoddal, a lelkeddel, mit fogsz fel belőle...
2022. márc. 7. 12:06
 3/35 anonim ***** válasza:
100%

Nos én írtam ki régebben ezzel kapcsolatos kérdést. Az alábbiakat tartom elképzelhetőnek:

1: A halál után nincsen semmi, csak a nagy feketeség, üresség, véglegesen elpusztulunk, nincs lélek, nincs Túlvilág stb...

2: Érdemeink szerint kerülünk a Mennybe és a Pokolba, a lelkek vagy ide, vagy oda kerülnek.

3: Halálunk után egy másik testben reinkarnálódunk, újjászületünk, mégpedig itt a Földön.

4: Halálunk után egy másik univerzumba kerülünk, ahol számunkra eddig ismeretlen lények és entitások vannak.

2022. márc. 7. 12:08
 4/35 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Max azért érdekel, mert nem tudom mi lesz a szeretteimmel nélkülem. Félek tönkremennének belé. Hisz én már semmit nem fogok érezni, de ők igen. Ahogy attól is félek, hogy én élek, valamelyikük pedig elmegy. Nem tudnám elviselni a tudatot.
2022. márc. 7. 12:09
 5/35 anonim ***** válasza:
64%

3-as vagyok

Jómagam talán a reinkarnációnak örülnék a legjobban, hogy amit eltoltam, azt következő életemben jóvá tehessem , kijavíthassam.

2022. márc. 7. 12:27
 6/35 anonim ***** válasza:
87%

Én nem hiszek egyik természetfeletti opcióban sem.

Szerintem az lesz velem, mint ami a születsem előtt volt.

Nem fogok létezni.

Max valaki emlékeiben.

2022. márc. 7. 15:03
 7/35 anonim ***** válasza:
22%

Az első elképzelésed már alapból lenullázza a többit

2022. márc. 7. 15:37
 8/35 anonim ***** válasza:
94%
Okos hetes! Nem azt írta hogy ez mind, hanem ezek közül valamelyik, te észkombájn!
2022. márc. 7. 15:39
 9/35 anonim ***** válasza:
73%

Meghalni olyan lehet mint elaludni, ugyanúgy kikapcsolsz, csak ebből az álomból nincs ébredés.

Számomra menny és pokol, meg a reinkarnáció csak az ember nagyon is emberi válasza a nemléttől való félelmére.

2022. márc. 7. 15:40
 10/35 anonim ***** válasza:
0%

Vigyek neked mákos húst?

2022. márc. 7. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!