Be tudom bizonyítani (magamnak), hogy az egész világot csak álmodom. Hogyan tudnám ezt Nobel-díjra váltani?
Figyelt kérdés
Az egész világot csak álmodom, és az álomban a fizikusok mind reakciósok. Szándékosan letagadják, hogy a bizonyításom teljesen jó. Ilyen környezetben hogyan juthatnék Nobel-díjhoz?2022. márc. 5. 12:55
21/36 Mojjo válasza:
Mondjuk azt azért nemlétezésem közben is örömmel vettem volna, ha legalább összevesznétek a kérdezővel, hogy melyikőtök az egyedüli valóban létező ember és melyik álmondja/melyiknek van belesugározva az agyába a másik.
Ha léteznék, most csalódott lennék....
22/36 Mojjo válasza:
@20: Akkor azért van itt ilyen bazi sötét. Én meg már azt hittem, megint kiégett a körte....
23/36 anonim válasza:
22. Nyugodtan sértegethetsz, nem is várok mást ettől a valóságtól. Hajrá.
24/36 Mojjo válasza:
@23: Te kinek írsz már megint?
Tudod, csak sugárzás vagyok. Aztán nehogy sugárfertőzést kapj.
Amúgy nem kell aggódnod, a szolipszisták csak a második leghülyébb embertípus a harmadik helyezett laposföldesek és a megingathatatlan magasan első incelek között. Szóval lehetne rosszabb.
25/36 anonim válasza:
24. Hogyan bizonyítanád, hogy nem csak a tudatomban létezel? Komolyan kérdem.
26/36 anonim válasza:
Kérdező, én még azt tenném hozzá, hogy látszólag nincs abszolút igazság. Minden szubjektív. Mintha a valóság azt szeretné, hogy semmiben se legyek biztos, csak a saját tapasztalásomban, és ezért nem állíthatok semmit tényként. Persze a szolipszizmust sem tényként állítom, de ha tényleg csak szubjektív nézőpont létezhet, akkor ez a megközelítés eddig számomra a leglogikusabb.
27/36 Mojjo válasza:
@25: Sehogy. De miért is tenném?
28/36 anonim válasza:
27. Például akkor okkal személyeskedhetnél.
29/36 anonim válasza:
Ha álmodod akkor ebben a formában úgyse létezel.
30/36 anonim válasza:
Ezesetben te vagy az én álmomba, szóval szopóág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!