Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Be tudom bizonyítani (magamnak...

Be tudom bizonyítani (magamnak), hogy az egész világot csak álmodom. Hogyan tudnám ezt Nobel-díjra váltani?

Figyelt kérdés
Az egész világot csak álmodom, és az álomban a fizikusok mind reakciósok. Szándékosan letagadják, hogy a bizonyításom teljesen jó. Ilyen környezetben hogyan juthatnék Nobel-díjhoz?
2022. márc. 5. 12:55
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem magyarázd be magadnak, hogy valójában van Nobel-díjad, és aztán felejtsd el, hogy csak bemagyaráztad. (Csak vigyázz, hogy ne a béke/irodalmi Nobelre gondolj közben!)

Látod, máris Nobel-díjas vagy! Próbáld bebizonyítani, hogy nem!

2022. márc. 5. 13:01
 2/36 anonim ***** válasza:
100%

Az még édeskevés, hogy magadnak be tudod bizonyítani.

Egyébként meg, milyen Nobel-díjat akarsz ezért az elméletért adni? Mert filozófiai Nobel-díj nincs, tudtommal.

2022. márc. 5. 13:02
 3/36 A kérdező kommentje:

Mindenkinek be tudom bizonyítani, csak az a mindenki le fogja tagadni, hogy a bizonyításom teljesen jó.

2022. márc. 5. 13:04
 4/36 anonim ***** válasza:
92%
Természetesen álmodással tudod Nobel díjra váltani. Hiszen ezt a GYK kérdést is csak álmodod, ahogy a Nobel díjat is. Mert ha mégse, ugrott a bizonyításod, és akkor kinevetés jár, nem Nobel díj.
2022. márc. 5. 13:04
 5/36 anonim válasza:
100%
Én is be tudom magamnak bizonyítani, majdnem mindig amikor álmodok akkor sikerül (kábé olyan 85% eséllyel sikerül) és irányítani is tudom, de én mégsem akarok magamnak Nobel-díjat. Inkább csak élvezd, úgy ahogy én.
2022. márc. 5. 13:05
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

3. Ez a te bajod, hiszen mi csak az agyad termékei vagyunk az álmodban.

Ezek szerint a tudatalattid nem hisz neked.

2022. márc. 5. 13:18
 7/36 A kérdező kommentje:

De ettől még, mint az álmom termékei, segíthettek.

2022. márc. 5. 13:19
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát álmodd úgy, hogy be tudd bizonyítani másoknak is, ne csak magadnak!
2022. márc. 5. 13:33
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ébredj fel, én hagyj minket, békés álomlakókat nyugton :)
2022. márc. 5. 15:14
 10/36 sadam87 ***** válasza:
100%

"Mindenkinek be tudom bizonyítani, csak az a mindenki le fogja tagadni, hogy a bizonyításom teljesen jó."

Na de ha úgyis mindenki csak az álmod része, akkor ez miért zavar? 🤣🤣🤣

2022. márc. 5. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!