Nem szeretnék a mennybe kerülni se a Pokolba?
Kb én is igy vagyok..bàr a mennybe akartam hogy talàlkozhassak az öcsémmel.. 😢
De megyek a pokolba a bélàval..
És igen nem tettek pisztolyt a fejemhez ahogy mutatta a banànnal..nem nem okolom a bélàt nem haragszok màr rà pedig 100%ig tudom ő igy tervezte..
Magamat okolom..de lehet ujbol is ez a kiutam lenne..igy is nélkülöznek a gyerekeim..rossz hallani mikor mondja nem jo neki velem egy szobàba lakni minden osztàlytàrsànak van külön szobàja ahova elvonulhat..amit màshol ketten csinàlnak vagy plusz a nagyszülök nekem azt egyedül kell megteremtenem nekik..
És igen fàj ha az ex az àsz mert elviszi őket nyaralni..de az edzéseiket a jogsi fogszabi ruha étel rezsi minden az él dolgom (na jo ujabban besegit a nagyobb kiadàsokba de 5évig semmit).
Ugyhogy igenis el lehet adni a lelket mert utànna màr nem az az ember leszel..de ha nincs màs kiut..
Béla te mit tennél meg a fiaidért adott esetben?!ezen gondolkodj el..nekem sosem volt segitségem nem születtem gazdagnak és nem is akarok az lenni..annyim legyen ami kell az élethez .. nem hiànyzik hogy nyaralgassak az oltàst is azért vàllaltam hogy a mhelyem megmaradjon..
Csak ezen gondolkoz te a fiaidért megtetted volna ha zsarolnak?!
Valaha hittanon úgy tanultuk, hogy van tisztítótűz is, a nem halálos bűnökkel rendelkezők először oda kerülnek.
Rengeteg vallás van még, egyáltalán nem biztos, hogy létezik a menny vagy a pokol.
Amikor a mennyben vagy, nem vagy ember, hanem a mennyországnak a része.
Ez elkerülhetetlen sorsod.
Sőt csak a mennyország létezik, most is ott vagy a végtelen örök pillanatban igazából.
Olyan, mint a ház tégla nélkül. A tégla is ház, és a ház is tégla.
Te vagy a mennyország, és a mennyország te vagy. És én. És minden és mindenki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!