Időutazók köztünk élnek?
Hozzá nem értőként szögezném ide a gondolataimat az időutazás mellett.
Ha még most nem is létezik, akkor valamikor létezni fog. - Nos ebből kiindulva... ha fog létezni akár évtízezrek múlva, akkor egyértelmű, hogy közénk is jönnek, akár Ők irányítanak minket... Na de ha Ők irányítanak minket, akkor eddig mindent ők irányítottak a kezdettől a mai napokig.
Esetleg a különböző barlangrajzok a jövőbeninket ábrázolnák? Esetleg álruhában?
Végletként Én bizton állítom, hogy egy mesterséges rendszer programja számon tart és pontoz mindenkit. Akár ezzel az írásommal a mesterséges ranglétrán lejjebb is zuhanok?! Nem tudni.
Érdekel mindenkinek a véleménye.
"Na de ha Ők irányítanak minket, akkor eddig mindent ők irányítottak a kezdettől a mai napokig."
Ennek a feltetele, hogy egyszer az emberiseg mar elerte azt a szintet, hogy megvalosithassa az idoutazast. Lehet, hogy mi vagyunk az "elso generacio" a nagy robbanas utan, azaz meg soha nem ert el az emberiseg arra a szintre.
Szerintem a fizikai időutazás nem lehetséges az állandó paradoxonok miatt, hacsak valamiről még nem tudunk, pl. "eleve elrendelés" vagy valamiféle ciklikusság, körforgás a létezésben. Vagy még volt olyan elképzelésem is, hogy a lélek velünk ellentétesen halad az időben.
Viszont nem fizikai úton elképzelhetőnek tartom, mert akkor lényegében csak nézői vagyunk bizonyos eseményeknek és nem tudunk beleavatkozni.
Időutazás, mint amit gyakran a filmekben mutatnak, szerintem nincs (sajnos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!