Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért nem kapják el az időutaz...

Miért nem kapják el az időutazókat, pedig lehetséges?

Figyelt kérdés
Tehát egyszerű a képlet: megnézik mikor nyer valaki lottót, ennek esélye ugye 1 az ezer csilliárdhoz vagy mennyi, tehát közel lehetetlen, így nemigen lehet eltalálni, kivéve ha az illető előremegy az időben és megnézi a jövőbeli számokat. Ugye most is megnyerte valaki a lottót, tehát a TEK elkaphatná aztán kivallathatnák a dolgokról stb, és tádámm! Hogyhogy csak eddig nekem jutott ez eszembe???

#időutazás #időutazó #timetraveling
2019. ápr. 21. 14:10
 1/4 dellfil ***** válasza:
89%

Talán mert nincsenek? :DDD

"Hogyhogy csak eddig nekem jutott ez eszembe???"

Talán mert hülyeség a feltételezésed, hogy "... mikor nyer valaki lottót, ennek esélye ugye 1 az ezer csilliárdhoz vagy mennyi, ..."?

Egyébként az "ötöt a kilencvenből" lottón az ötös esélye: 1 : 43 949 268 - telitalálat. Tehát negyvenhárom millió kilencszáznegyvenkilencezer kettőszáz-hatvannyolc szelvény kitöltése elég a tutihoz. :DDD Nem kell "1 az ezer csilliárdhoz vagy mennyi" ahogy írod.

dellfil

2019. ápr. 21. 14:26
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Hihetetlen, hogy te is ugyanúgy isten vagy mint én. Mintha létezne a mindenség és a te mentális fogyatékosságod.
2019. ápr. 21. 15:33
 3/4 anonim ***** válasza:

úgy számolod ki 1-90 szám ez a kosár. Öt számot húznak, ez a kéz. A kosár legmagasabb,számátool a kéz számnyit visszafele szorzod 90x89x88x87x86=x

utána a kezeket szorzod 1x2x3x4x5=y

utána osztasz x:y =z

tehát ha 35 számból hármat lehet kihúzmi akkor a koübimációk száma 35x34x33=x

1x2x3=y

x:y=z

2019. ápr. 21. 21:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Na figyelj 1 nincs semmi féle bizonyíték hogy az adott személy idő utazó! 2 van rá esély pl itt a környéken egy házaspár nyert black jacken 25 millát hamar elszórtak kocsira házra stb-re... és ugyan ugy élnek már szinte... (mellesleg nem időutazok...) 3 ha tudna az időben utazni akkor azt is tudja hogy ki mikor akarná elkapni stb szoval elkerülheti

És amugy mivan ha ezek a személyek mind a kormánynak dolgoznak és pl qurvára nem a lotto miatt mennek vissza hanem hogy valami hatalmas katasztrófát el kerüljenek...

Mellesleg aki vissza megy lehet nem érdekli a lotto hanem az életében egy nagy hibát akar ki javittani pl egy balesetben elvesztett személy megmentése, elrontott párkapcsolat meg javítása, figyelmeztetés valamire valakit, pl ha én vissza tudnék utazni az időben akkor qurvára nem a lotto számok érdekelnének!!!

2019. ápr. 22. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!