Vannak itt időutazók? Miért pont ezt a kort látogattátok meg? Csalódás v jó élmény inkább?
Én abban a korban akartam élni, amelyikben Nagy Vezérünk, Orbán Viktor vezeti bölcsen hazánkat az igaz úton!
(Á, ez csak vicc, valójában néhány Nokia 3310-ért jöttem, mert 2514-re már feledésbe merül ez a technológia és Pesten legalább ezer rubelt adnak darabjáért.)
Sziasztok!
Megpróbálok visszautazni 5 perccel az időben!!!
What a f@ck! Lebuktam?!
- Ha már így jártam akkor elmondom miért pont ide és ebbe az időszakba jöttem.
- Ezen a helyen és ebben a korban az emberek már olyan bambák, fásultak, kiégettek és cselekvésre képtelenek, hogy azt lopok el tőlük amit akarok.
- Egy TV nevű kommunikációs eszközzel teljesen leszedálják az emberek érzelmi központját és ezért teljesen érdektelenek egymás iránt.
- Ahonnan én jövök, az ilyenféle eszközök tömegmanipulációs célra történő használata tilos.
- Ezért az emberek nagyon odafigyelnek egymás szükségleteire és nagyon vigyáznak egymásra. Éberek, a jelenben élnek és mindig emlékeznek önmagukra.
- Tulajdonképpen lehetetlen ellopni valamit lebukás nélkül.
- Abban a korban, a magamfajtának, akinek az ereiben a csuti (or)bánok vére csörgedez, igen keserves sorsa van.
- De ez itt és most habzsi-dőzsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!