Hisztek az átkokban?
Figyelt kérdés
Csakk mert sűrűn hallom ezt a szót :)2022. febr. 10. 19:35
6/14 anonim válasza:
Igen. Valentin napot egyedül, betegen fogom tölteni.
7/14 anonim válasza:
Nem létezik varázslás és természetfeletti lények sem. Aki ilyenekben hisz az igazából egy mesevilágba hiszi magát.
9/14 Páncélos szúnyog válasza:
Engem a méhek átkoztak el mert elvettem a mézüket.
10/14 danihunxd válasza:
Múltkor mentem haza Debrecenből és a autóbuszállomáson egy öreg néni megállított,hogy látja el vagyok átkozva. Mondom magamba ez miről beszél? Aztán meg is kérdeztem tőle,hogy ezt miből tetszik gondolni? Erre azt felelte látszik a kisugárzásomon Ő ezeket már nagyon távolról és hamar meglátja. Na mondom akkor mit kell csinálni kiskezét csókolom. Mondta adjak neki 1000ft-ot és leveszi rólam. Na mondom jólvan akkor tessék már levenni mert én átkozottan nem akarok élni. Elkezdte a rituálét és a végén valami bizsergést éreztem és mintha újá születtem volna. Minden jobbra fordult azóta az életembe és még barátokat is tudtam szerezni. Szóval én hiszek az ilyenekbe. Attól a naptól fogva mindig is csodálom azt a nénikét és köszönök neki :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!