Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Melyik kérdédre nem kaptál...

Melyik kérdédre nem kaptál választ az Életben?

Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 04:19
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
*kérdésedre
2022. febr. 5. 04:19
 2/17 anonim ***** válasza:

A Bélàs kérd3eseimre :)

Miért szolt egész éjjel Svàjcba az egyik telefonon a nevével kapcsolatos zene?!

Mi van a teloinkkal berezonàl lehalgatnak..hiv a lànyom teloja mikor szolok neki miért hiv mutatja nem hiv és a telefon se jelzi ki neki-szegényem frászt kapott még wc re is ugy kellett kikisérnem..-pedig itt csak Béla küldte a jeleit..

Tesoméknak is a bébiörzőn idegen elkezdett magyarul beszélni a gyerekhez ràcsatlakoztak..

Megjosolta hogy talàlkozok 30év utàn az apàmmal vhol elő is keritette..

Harmadik szemet mutatott egy gumival holott tudta a telos előzményeimet hogy olyan meditàciot néztem..

Zylinderkopf irta a papircetlire majd a kocsimnàl kiderült hogy hengerfejes..

Minden ilyen véletlen Bélàhoz vezetett..még lelkitàrs feliratu kolàval is jelezte..minden jel hozzà vezetett fülig belézugtam és olyan hülyeségeket csinàltam miatta amit sose tennék meg ujból..Jeleket hagyott de közben félrevezetett..

Hiànyzik hogy màr nem kommunikàlhatok vele :(

2022. febr. 5. 06:50
 3/17 A kérdező kommentje:
Mondd Béla, te jól vagy?
2022. febr. 5. 06:54
 4/17 anonim ***** válasza:

És persze felhivta a facen a figyelmem hogy a gyikre tévedjek..

Üdv Béla a macskàd..ja nem màr nem én vagyok "van màsik"

2022. febr. 5. 06:55
 5/17 anonim ***** válasza:
Arra hogy miért vagyok itt...
2022. febr. 5. 10:00
 6/17 anonim válasza:

2-es

Részeg vagy? :D

2022. febr. 5. 11:13
 7/17 anonim ***** válasza:
hogy mi indokolja az edda művek létezését
2022. febr. 5. 11:30
 8/17 anonim ***** válasza:
Ugye?elmondom majd :)
2022. febr. 5. 11:38
 9/17 anonim ***** válasza:

Hogy jönnek létre a dimenziókkapuk ?

Mi az az energia, ami képes alkotni ? Mi az ami működteti ? Szerintem kölcsönös visszahatás elve, minden láncreakcióban van. Ez az erő mivel nem tud minden esetben kiteljesedni, mindig helyet változtat. Vajon az egész univerzum úgy néz ki, mint az atomok szerkezete. Vajon az egész egy örökös végtelenség? Vissza alkotni a teret és az időt, meg létrehozni. Tehát nekem más nem jönn lenne, hogy sorozatosság elve nélkül megszűnne létezni valamilyen változás nélkül tér szerkezete. Néha én sem értem annak mikéntjét, miért változtat helyet egy tárgy anélkül, hogy hozzá se értünk? Tehát maga a gravitációs mező akkora energia lenne, ami kölcsönös kihatások végtelen sorozata lenne? Talán valamilyen elektromagnetikus energia létrehoz egy grafikus mező aktivitást, amiből létrejönn a gravitáció. Tehát ez a az energia megmaradás törvénye nem más mint egy kölcsönös körforgás?

2022. febr. 5. 12:11
 10/17 anonim ***** válasza:

Miért nem érdekli a tudósokat az embereket a környezetvédelem?

Miért csomagolnak be mindent műanyagba pl.?

Miért rekedt meg a fejlettség egy szinten?

Hova kerül az a sok pénz amit az emberek megtermelnek?

Hogyan lesz valaki milliárdos egy emberi élet alatt aki a postázóban kezdte?🙂

2022. febr. 5. 12:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!