Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez a meditáció egy szintje lehet?

Ez a meditáció egy szintje lehet?

Figyelt kérdés

A napokban történt velem egy érdekes eset.

Fogászaton voltam és épp tömték a fogamat. Nem volt sem kellemes, de annyira borzasztó sem. Szóval ott a fogorvosi ágyon, tudtam az agyam (?)/ testem (?) kontrollálni és ellazítani. Konkrétan "át tudtam kapcsolni", és olyan érzés volt mintha nem is a testemben lennék, vagy az csak bizseregne és süllyedne. Ez is a meditáció egyik formája, vagy mi ez? Meglehetősen jó érzés volt és sokkal elviselhetőbbé tette a beavatkozást, de ilyet még nem tapasztaltam ezelőtt.

Egyébként nagyjából 8 hónapja jógázom, ha ez számít.

2022. jan. 30. 21:13
 1/3 Grimfox ***** válasza:
100%
Ez a relaxáció egy szintje, a meditációhoz előkövetelmény. Az elme, és a test ellazítása, és a figyelem elvonása róluk ilyet okoz, és tényleg tud segíteni, ha rövid ideig valamilyen kellemetlenséget kell elviselned. Régebben előfordult, hogy ezt hipnózissal oldották meg például. Pont fogorvosnál, de az érzéstelenítés feltalálása előtt kísérleteztek ezzel más beavatkozásoknál is. Gyakorlottságtól függően azt is el lehet érni, hogy ne kelljen érzéstelenítő.
2022. jan. 30. 23:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Yapp.

Keep going forward, love.

2022. febr. 2. 21:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy van köze a jogához, de szerintem ez a leírtak alapján inkább egy tudatkivetülés lehetett. Mivel ,,át tudtál kapcsolni" én úgy gondolom, hogy a mentális, testbe sikerült átlépned, a ,,szellembe". Mivel neked a fizikai testedet kezelték, ezért az a mentálisra nem hatott ki, emiatt volt kevésbé/ teljesen fájdalommentes a beavatkozás.

Ha ezt meg tudod csinálni sokszor jól jöhet, de inkább csak e között a 2 között tanuld meg a váltást, a 3-at (éteri test) inkább hagyjuk békén, mert az már tudat/ kvantum univerzális és azt még így hogy keveset tudunk róla jobb ha békén hagyjuk.

A váltás könnyebb lehet ha továbbra is jógázól, illetve felerősítheti a mentális tudatot, így amennyiben tudod folytasd. Ha sokszor kapcsolsz át fenn állhat a veszélye, hogy furán/idegennek fogod magad érezni a saját testedben, de ez nem jár maradandó nap közbeni problémákkal, maximum talán az elején.

2022. febr. 2. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!