Ez a meditáció egy szintje lehet?
A napokban történt velem egy érdekes eset.
Fogászaton voltam és épp tömték a fogamat. Nem volt sem kellemes, de annyira borzasztó sem. Szóval ott a fogorvosi ágyon, tudtam az agyam (?)/ testem (?) kontrollálni és ellazítani. Konkrétan "át tudtam kapcsolni", és olyan érzés volt mintha nem is a testemben lennék, vagy az csak bizseregne és süllyedne. Ez is a meditáció egyik formája, vagy mi ez? Meglehetősen jó érzés volt és sokkal elviselhetőbbé tette a beavatkozást, de ilyet még nem tapasztaltam ezelőtt.
Egyébként nagyjából 8 hónapja jógázom, ha ez számít.
Lehetséges, hogy van köze a jogához, de szerintem ez a leírtak alapján inkább egy tudatkivetülés lehetett. Mivel ,,át tudtál kapcsolni" én úgy gondolom, hogy a mentális, testbe sikerült átlépned, a ,,szellembe". Mivel neked a fizikai testedet kezelték, ezért az a mentálisra nem hatott ki, emiatt volt kevésbé/ teljesen fájdalommentes a beavatkozás.
Ha ezt meg tudod csinálni sokszor jól jöhet, de inkább csak e között a 2 között tanuld meg a váltást, a 3-at (éteri test) inkább hagyjuk békén, mert az már tudat/ kvantum univerzális és azt még így hogy keveset tudunk róla jobb ha békén hagyjuk.
A váltás könnyebb lehet ha továbbra is jógázól, illetve felerősítheti a mentális tudatot, így amennyiben tudod folytasd. Ha sokszor kapcsolsz át fenn állhat a veszélye, hogy furán/idegennek fogod magad érezni a saját testedben, de ez nem jár maradandó nap közbeni problémákkal, maximum talán az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!