Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen jelek utalhatnak arra...

Milyen jelek utalhatnak arra hogy hamarosan meghalok?

Figyelt kérdés

a kérdés ezoterikus szempontból érdekel. akit nem érdekel ez a fajta megközelítés az hagyjon békén.

milyen jelek, jelzések, dolgok utalhatnak arra hogy valaki hamarosan befejezi a földi pályafutását?

2022. jan. 29. 18:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
hollókkal kapcsolatos dolgok
2022. jan. 29. 18:32
 2/16 anonim ***** válasza:
67%
Száraz köhögés, magas láz, légzési nehézségek.
2022. jan. 29. 18:42
 3/16 Grimfox ***** válasza:
76%
Ilyesmit, ha az illető nem öreg, akkor csak olyankor érez, ha súlyos beteg. Megérzi, hogy elfogy, hogy gyengül, és hogy elidegenedik a világtól, de nem úgy, mint mondjuk azok, akik pszichés probléma miatt teszik ezt. Ha öntudatánál van az illető, rátörhet az érzés, hogy elmondja a családjának, mennyire szereti őket, és igyekszik elbúcsúzni tőlük. Akik csak félig vannak mér maguknál, azok régi emlékekből merített hallucinációkat látnak. Ezek mind lehetnek jelzések, de egyik sem teljesen biztos jel. Ha valakinek a teste egészséges, vagy legalább is nem beteg olyasmivel, amibe könnyen belehalhat, az ilyen jelzések közül sok inkább pszichés problémát jelez, nem pedig a halál közeledtét. Ezeket két betegségben eltávozott hozzátartozóm alapján mondtam. Biztos vannak más jelei is, egyéntől függ, ki hogyan érzi előre, hogy haldoklik. Van aki egyszerűen csak megnyugszik, lefekszik este aludni, és nem ébred fel. Dédnagypapám például így halt meg. Hazaengedték a szanatóriumból, ahol nagyon félt, hallucinált, miegymás, mikor hazakerült, teljesen megnyugodott, hogy most már otthon van, biztonságban, és meg is halt.
2022. jan. 29. 18:48
 4/16 anonim ***** válasza:
65%

Grimfox,

Azok nem minden esetben régi emlékekből merített hallucinációk.

Időnként, nem is ritkán, a túlvilágról jön egy-két segítő, vagy éppen a haldokló elhunyt szeretteinek a lelke.

2022. jan. 29. 18:56
 5/16 Grimfox ***** válasza:
95%
Ahogy írtam, én a családomban történt halálozások esetén felmerült jeleket soroltam. A többivel nincs tapasztalatom, plusz nem igazán hiszek a túlvilágban, így a szeretett személyek visszatérésében sem. Azt még el tudom képzelni, hogy vannak szellemi természetű lények, akik segítik a haldoklást, de a holtak visszalátogatását én, saját vélemény alapján kizárom. A tévedés jogát fenntartom.
2022. jan. 29. 19:05
 6/16 SZücsöm ***** válasza:
81%

NapKelta

Esetleg szellemekkel suttogó vagy, netalántán a túlvilági segítő szolgálatnak dolgozol? Nem azért kérdezem amit állítasz, hanem azért mert állítasz.

Mert ha idegen emberek (esetleg ismerősök) beszámolóiból jutottál el erre a igencsak magabiztos következtetésre, akkor hogyan vagy képes megkülönböztetni a hallucinációt a látomástól? Esetleg még se ilyen biztos az állításod és te is csak hiszel?

2022. jan. 29. 19:33
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is öregek esetében tudom írni, betegek voltak mindketten.

Utolsó napon nagyon néztek mindenkit aki hozzátartozó volt és ment látogatni, mintha be akarnák fotózni mindenkinek az arcát.

2022. jan. 29. 20:01
 8/16 anonim ***** válasza:
61%
Hát szerintem azért lehetséges ezt megérezni... én pl nem nagyon látom magam 30 fölött... meg mondjuk a 2020-as években. ennek oka lehet.
2022. jan. 29. 20:40
 9/16 anonim ***** válasza:
67%

Felnézel és látod, hogy egy hatalmas aszteroida tart feléd és pont rád fog esni.

Vagy egy komoly tekintetű arab széttárja előtted a kabátját és ott mindenféle vezetékek futnak egyik csomagból a másikba és azt mondja: "Alahu akbar"

2022. jan. 29. 22:30
 10/16 anonim ***** válasza:
53%
8 - Wtf? Nem látod magad a 2020-as években? Tisztában vagy vele, hogy 2022 van?
2022. jan. 29. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!