Milyen jelek utalhatnak művészeti tehetségre a radixban?
Figyelt kérdés
Főleg alkotóművészetire, például festészetre?
Tudom, sokak szerint nincs olyan, hogy tehetség, mert inkább gyakorlás kérdése, de most nem erre vagyok kíváncsi.
Légyszi, olyan válaszoljon, aki ért hozzá!
2021. dec. 29. 20:00
1/6 anonim válasza:
Hanyatló házak oppozíciójánál érdemesebb inkább a fix jegyek aspektusaira és aszcendenseire koncentrálni.
Ha az elekció deszcendens módon vesz részt a hold felfelé ívelő tranzit pontján akkor a trigon a retrográd mozgást a a felszálló holdcsomópont felé tolja el.
2/6 anonim válasza:
Égitestek közül a Vénuszt, Neptunuszt érdemes figyelni.
Házak közül az 5.-et, 9.-et, 10.-et, 11.-et.
3/6 Bálvány válasza:
Lányomnak 5os házas Bika Holdja van és a rajz, festészet megy neki. Mondjuk a fenyszögek is jók. A jegy is fontos mert az alkotás módját meghatározza. Lustán, nehezen áll neki, de szép, kidolgozott realisztikus művek születnek. Vénusz-Uránusz oppozició van, így nincsenek fergeteges kreatív ötletei.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2021. dec. 30. 05:38
5/6 anonim válasza:
Nekem valaki meg tudná nézni? Imádom a kreatív dolgokat, írás, festegetes rajzolás. De úgy érzem mindig valami visszafog mintha nem tudna kiteljesedni.
6/6 Bálvány válasza:
#5 Van itt egy-két hozzáértő (és lelkes amatőr) akik szívesen leírnak pár hasznosítható meglátást, amennyiben beírod születési adataidat. A szívességet annyival honorálhatod, ha őszintén leírod (sorsod alapján) ki miben tippelte meg jól a dolgokat és mik voltak a tévedések. Privát üzengetésben nem kérj tanácsot, ez egy nyílt fórum és ingyen a háttérben senki sem szívesen dolgozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!