Karmikus kapcsolat két olyan ember között is lehet, akik
nem ismerik egymást?
Figyelt kérdés
Egyáltalán mi tekinthető karmának? Az is karmikus, hogy az egyik fél véletlenül rátalál a másikra a neten, de a másik erről mit sem tud? Valaki segítene megérteni?
A karma szövevényeinek boncolgatása őrülethez vezet. Ne keresd azonnal minden emberi kapcsolatban a karmát, majd talán hosszabb távon ráérzel, hogy mi a viszonyotok tartalma.
Persze mindjárt beírja valaki, hogy "én azonnal éreztem a páromon, bla-bla". Bizonyára előfordul ilyen is, de jellemzőbb, hogy amit érzel, az valami más, és csak érzés, nem pedig tudás.
2022. jan. 27. 02:51
2/7 anonim válasza:
Én azért tudnék nagyon sok olyan példát mondani, ahol TUTI hogy nem véletlenül találkoztak párok. Pl. amikor ikreknek néznek ki, mindketten sikeresek, gazdagok, és évek óta együtt vannak... nagyon sok ilyen példám van a celebvilágból is. Na nekik tuti hogy nagyon jo a karmájuk, nem úgy mint pl. nekem
2022. jan. 27. 03:07
3/7 Grimfox válasza:
Minden emberi lény között áll fenn valamilyen szintű karmikus kapcsolat. A kötődés foka, és minősége határozza meg, milyen közel kerülsz hozzá életed során. Karmikus, ha tudomást szerzel valakiről, akkor is, ha ő nem szerez rólad tudomást, de ez nem jelenti, hogy közelebb is kerültök egymáshoz.
Röviden, attól hogy karmikus kapcsolat van két ember között, még nem jelenti, hogy össze fognak jönni.
2022. jan. 27. 13:41
4/7 anonim válasza:
Nekem is van hasonló eset, de én ezt nem feltétlenül a karmával magyarázom.
Pl lehet hogy kivetítési felületnek jó. Valamelyik részedet, tulajdonságodat vagy éppen álmodat (hogy olyan akarsz lenni, vagy épp olyan szülőt akartál stb., végtelenlehetőség van) rávetíted a másikra. Azaz, a másik pont jó alany erre, mert egyes tulajdonságai megegyeznek a kivetítéssel, a hézagokat meg vagy kitöltöd vagy simán nem veszed észre.
Amúgy hogy nekem is hogy mi ez, én se tudom. Ezzel magyarázom. Max nem így van XD
2022. jan. 27. 15:29
5/7 anonim válasza:
Ember-állat között is létezik karmikus kapcsolaz?
2022. jan. 28. 21:18
6/7 Grimfox válasza:
Mivel az állat, és az ember is képes egymásra hatást gyakorolni, ezért igen. Sok esetben ezért tartózkodnak a karmát ismerő vallások gyakorlói a húsfogyasztástól.
2022. jan. 28. 21:26
7/7 anonim válasza:
Kérdező, nekem volt, vagy van is egy plátói szerelmem, akit leginkább csak a neten követhettem, neki soha nem lesz fogalma arról hogy én létezem. Már nem is emberként tekintettem rá, hanem kb. mintha egy csoda lenne. Amúgy is magasak voltak az elvárásaim férfiak terén, de az ő lába nyomába nem érhetett senki. Ez tartott 3 évig, álmodtam is vele, istenítettem, konkrétat miatta utasítottam el férfiakat, akik kapcsolatot akartak, majd kiderültek róla olyan dolgok, amiket le sem írok, a lényeg hogy rendőrségi ügyei vannak. Hát nem tudom ez milyen “karmikus” kapcsolat lehet... mindenesetre kikészültem emiatt, egy plátói szerelem ilyen hatással lehet... na erre mondjon valaki valamit 🤦🏼♀️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!