Honnan lehet tudni, hogy egy kapcsolatban mi a karmikus letudnivaló?
Nem biztos hogy van értelme így tekinteni egy kapcsolatra, vagy az életre, mint "karmikus letudnivalók" sorozatára.
Kicsit írhatnál többet, hogy miért vetődött fel benned ez a kérdés.
a karmikus feladat mindig a jellemfejlődésről szól, másról nem. ezt kell figyelembe venni mindig, tehát a viselkedést kell a jó felé terelni, azt viszont nem árt tudni, hogy mi is a jó valójában. :)
például ha valaki türelmetlen, akkor elfogadással, megértéssel lehet segíteni rajta, hogy eztán türelmessé váljon. :)
üdv
26/F
LastOne.Left
igazából nem bonyolultak, hanem az embernek van egy olyan képessége, hogy képes gondolatával teremteni...és hát megteremti magának azt az illúziót, hogy bármi bonyolult...:)
ha utánanézel mit is jelent a karma, akkor megtudhatod, hogy csupán akcióra reakció az univerzális rendszer részéről...de minden egyes cselekedetünk attól függ, hogy milyen jellemvonásokat csempészünk bele...ez örök törvény...tehát ebből kifolyólag csak és kizárólag a jellem fejlesztése lehet a karmikus feladat, sőt a karmán való túljutás is...ezt úgy értem, hogy most nem az a feladat, hogy valakinek minden nap kivigyem a szemetét, mert ezt dobta sors...hanem az, hogy törődjek vele, legyek vele türelmes, segítőkész, mert a rendszer úgy van kiépítve, hogy ha valakivel rossz vagyok, csak a rosszat erősítem benne, de ha jó, akkor viszont a jót...:)
látod milyen egyszerű? vetítsd hétköznapi helyzetekre...s meglátod magad is. :)
üdv
26/F
LastOne.Left
Jajj, már csak te hiányoztál, és az okoskodásod... Ha az agyad annyira egyszerű volna, hogy megértsd, akkor a gondolataid lennének annyira primitívek, hogy ne értsd meg...
Ne tegyél le hídba, hogy azt mondod, hogy megoldottad a filozófia 4000 éves kérdését... Ki vagy Te ahhoz??? Szabad bölcsész???
"Ne tegyél le hídba, hogy azt mondod, hogy megoldottad a filozófia 4000 éves kérdését... Ki vagy Te ahhoz??? Szabad bölcsész???"
Én csak simán ember vagyok...persze nem árt tudni, mit is jelent embernek lenni...ha pedig az megvan, akkor meglesz minden más is(hogy mi a világ és mi Isten valójában)...ehhez pedig megvannak a segítségek...:P
üdv
26/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!