Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez lenne a karmikus kapcsolat?

Ez lenne a karmikus kapcsolat?

Figyelt kérdés

Mielőtt megismertem megálmodtam, hogy találkozni fogok vele.

Nagyon fura volt de mikor találkoztunk elsőre olyan különleges érzésem volt vele kapcsolatban.

Majd jól beleszerettem aztán eltűnt az életemből. Rá 4 évre megint megkeresett ekkor már összejöttünk. Viszont szakítottunk, nagy boldogságot és nagy mélységeket éltünk meg együtt. Már lassan 5 éve hogy megszakítottuk a kapcsolatotbde azóta is álmodom vele sűrűn.

Ez lenne a karmikus kapcsolat?

Sose éreztem még úgy más iránt mint iránta. Szerintem nem is fogok. Mindig szeretni fogom.

Persze a szeretet nem mindig elég, ahogy a mi esetünkben sem.

2020. dec. 12. 20:54
 1/3 Grimfox ***** válasza:
88%
Bármilyen kapcsolatról legyen is szó, az karmikus. Karmából ered, és karmát teremt. Akár szeretsz valakit, és együtt vagytok, akár gyűlölsz valakit, és a legnagyobb ellenséged, a kapcsolat karmikus. A különbség mindig abból fakad, hogy miből született ez a kötelék.
2020. dec. 12. 21:16
 2/3 anonim ***** válasza:
79%
Aha. Ez az :)
2020. dec. 13. 18:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ismerős a történeted, átéltem én is ilyet.

Ráadásul mi nagy távolság mellett jöttünk össze.

Úgy tudom, a karmikus kapcsolatra fény derülhet a közös horoszkopotokból is. Az enyémet egyszer összevetették a szerelmemével és látták benne a karmikus kapcsolatra utaló jelet. Aki készítette az elemzést azt mondta, eddig csak olvasott ilyenről és megdöbbent, hogy tényleg látott ilyet.

Én nem hiszek különösebben az asztrológiában, de ezt érdekes volt hallani. Na mindegy...

Szóval az a baj, hogy itt valami jóval többről lehet szó, mint pusztán szeretetről, szerelemről.

Valami erős kötelék, egymásra hangoltság van két ember között. Akár ismerik, szeretik egymást, akár nem. Én is rengeteget gondolkozom ezen a kapcsolatomon.

2020. dec. 13. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!