Mi ez a sok 1 helyben lebegő madár?
Redditen a glitchinthematrix subon sok ilyen van.
Itt még meg is próbálják leszedni.
Szerintem ez tényleg hiba a mátrixban.
Van olyan ahol 1 helyben repül aztán tovább repül.
A "kamu videó" magyarázat ide már nem elég.
Pl kimegy a tűzoltóság, hogy eltávolítsa az 1 helyben lebegő madárt. Utána senkit se vesznek elő?
Kinek mi haszna lenne egy ilyen viccből?
De egyébként a reddites sub tele van ilyen videókkal. Esélytelen hogy mind kamu.
A második "videódban" nincs semmi érdekes. Konkrétan az első válasz a a reddites videó alatt leírja hogy egy vércse tök természetes repülési "módját" lehet látni.
A 3 as válaszában linkelt videó "szintén zenész".
Tessék itt meg lehet tekinteni vadászat közben a vércsét. Ugyan úgy repül prédát keresve. https://www.youtube.com/watch?v=CSLpkJRWnTw
Múltkor egy ugyan ilyen videót láttam, csak abban egy seprű lebegett.
Igazából egy ilyen videót nem olyan hűde nehéz megcsinálni annak aki ért hozzá. Lehet a tűzoltók valamit leakartak szedni, de azt kivágták, és beillesztették oda a madarat. Amúgy meg tényleg össze van kötve a szárnya. Úgy szokták fogni is a madarakat. Nyilván egy álló madarat könnyebb volt levideózni, majd odaszerkeszteni. A repülős megoldás egy fokkal bonyolultabb. De amúgy nem tudom. Tényleg nem tudni mik lehetnek a világon. :)
De ha valóságos lenne, akkor biztos nagyobb ereje lett volna a dolognak. Felkapta volna a média. Lebegő madarak és tárgyakat láthatunk az égen.
13/14
Itt nem 1 helyben repül.
Persze nyilvàn mindent meg lehet magyarázni azzal hogy szerkesztett.
Ezt általában azok mondják akik nem értenek a videó szerkesztéshez.
Oh. Én szoktam videókat szerkeszteni és pont ezért mondom. Fordítva nem nagyon lenne értelme. Egy hasonló videót én is megtudok csinálni, csak nem lesz annyira szépen élethűnek megcsinálva. (mert csak netről tanulgattam sorry)
Szóval nem egy olyan, hűde nagy dolog egy ilyet megszerkeszteni én azt mondom. Itt konkrétan fogták a szárnyát és zöldháttér elé rakták. Levideózták, majd betették a másik videóra mintha egybe lenne. Majd lassan mozgatták rajta. Ez nem valami bonyolúlt idáig. Szerintem persze.
Szerintem fogalmad sincs a video szerkesztésről utolsó, most kiderült.
Milyen zöld háttérről beszélsz?
Tudom mi az, de az pont nem kell ide.
1 képet egyszerű megszerkeszteni, de egy videót amiben mozog a kamera, azt nehezebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!