Állatokat nem lehet öntudatra ébreszteni sehogy?
Figyelt kérdés
2022. jan. 26. 08:37
1/8 A kérdező kommentje:
Kutyat, macskat?
Tul kicsi az agyuk vagy nem eleg fejlett?
2022. jan. 26. 08:37
2/8 anonim válasza:
Hát az én kutyámban több öntudat van, minthogy ilyen kérdéseket irkáljon ki az ezo kategóriába...
3/8 anonim válasza:
Aki öntudatánál van azzon mit akarsz még csiszolni?
Csak az ember olyan balfsz, hogy menjen mint a gép. Megfeledkezzen önmagáról, mások okosságatit hangoztassák.
Most a kutya és a macska él, és köszönik szépen de jól vannak ha úgy élik az életüket ahogy kell. Azaz mindegyik a rendeltetése szerint.
Marha vagy ha marhát akarsz megvilágosodás útjára terelni. Ha az a maga szintjén megvilágosodott, S tovább léphet egy magasabb létbe.
4/8 anonim válasza:
Van öntudatuk, a saját szintjükön.
Taníthatóak is.
5/8 Grimfox válasza:
Ez olyan, mintha egy modern 3d grafikus programot próbálnál telepíteni egy commodore64-re. Nincs meg a kapacitásuk, és ugyan fejleszthetők, "bővíthetők" egy bizonyos mértékig, de a fizikai hordozójuk egyszerűen alkalmatlan egy magasabb szellemi állapot kifejezésére.
6/8 anonim válasza:
Nem lehet. És ez a nagy szerencséjük.
7/8 anonim válasza:
Ahogy az élőlény más, úgy az öntudata is más, szerintem ebből építkezik a gender elmélet is amikor négykézláb másznak a utcán pórázon...
8/8 anonim válasza:
Szerintem semmilyen élőlénynek nem kellett volna öntudatra ebrednie, ennél veszélyesebb dolog nincs... nézd meg mi lett belőle... hatalomvágy, bűnözés, háborúk.. az állat legalább ösztönből gyilkol. Meg az öntudatot nagyon nehéz elviselni.. nem csoda hogy ennyi a mentális beteg.. velem együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!