Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mennyire fejleszti az intuíció...

Mennyire fejleszti az intuíciót, ha angol játékkal játszok úgy hogy 0 angoltudásom van és anélkül tudom hogy mit kell csinálni hogy tudnám mi van leírva?

Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem önmagában nem nagyon, ha 0 az angoltudásod. Ha már vagy egy közepes szinten és elolvasod az utasításokat, akkor szövegkörnyezet alapján ragadhat rád 1-2 új szó, rögzülhetnek nyelvtani szabályok ahogy egyre töb példát látsz rá. Amúgy ha angolul olvasol / hallgatsz zenét / nézel videót/filmet, az nekem személy szerint jobban bevált.
2022. jan. 23. 22:49
 2/4 Grimfox ***** válasza:
100%
Az intuíciót ez nem fejleszti. A legtöbb játékot úgy tervezik, hogy angoltudás nélkül is lehessen vele játszani. Nálunk pl édesapám egyáltalán nem beszél angolul, mégis játszik teljesen angol nyelvű játékokkal. Trial and error módszerrel kitapasztalja, hogyan működik a játék, és mit kell csinálni. Ez a kognitív készségeket fejleszti.
2022. jan. 23. 22:53
 3/4 Laylah ***** válasza:
Logika ez, nem intuíció.
2022. jan. 24. 14:26
 4/4 Rendszermérnök válasza:

Ezt gyakorlásnak nevezném csak, nem fejlesztésnek. Jóindulattal.

Fejleszteni a meditáció rendszeres gyakorlásával lehet. (Gondolom, magad is így sejtetted. ; )

2022. febr. 24. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!