Szellemet láthattam?
Vasúti dolgozó vagyok. Tegnap éjszakai műszakomban kikisértem egy kollégámat cigizni a peronokhoz. Éjjel volt, negyed négy körül.Kb sehol senki.
Megállt egy vonat, rövid időre, de nem volt sem felszálló, sem leszálló és pár perc múlva lassan el is indult a vonat tovább. Ami egyébként rendjén is van ,ennek a vonatnak akkor kell mennie, viszont a köd , és épületek meg a vonatok takarásábol valahonnan felbukkant egy fiatal nő. Nagyon szép, testre simuló rózsás ruha volt rajta, valami fura kis díszes "kalap", magassarku, pántos nyári cipő és egy pici kerek táska vagy bőrönd féle. Férfi létünkre nyilván jól szemügyre vettük, mert egy rendkivül csinos nő volt, de persze kibeszéltük, hogy a röpködő minuszokban nem fagy be neki a pics? Mert csak ruha volt rajta, kabát nem. Ja és ilyen régimódi kinézete volt. Ilyen "40-es évekbeli " kesztyű az volt rajta, fekete, könyékig érő.Nos valahonnan felbukkant azt nem tudom, merről jött elő, majdnem elhaladt előttünk, így elég jól látható volt, teljesen normálisan nézett ki, 20-3 0 év közötti, karcsu, magas. Aztán ami szintén érdekes, hogy hirtelen lefordult a sínek felé és ment egyenesen tovább "árkon bokron keresztül, egy olyan terület felé, ahol már kb semmi nincs, amolyan "ipari" terület. Tehervonatok szoktak arra járni, raktárak, utána üres terület és kb járhatatlan terep. Mígnem egy lámpa fénye még megvilágitotta az alakját, aztán eltűnt a szemünk elől.
Valahogy amugy is fura érzésem volt...Mellesleg nem hiszek a szellemekben, de nem tudom mire vélni a dolgot. Még ha egyedül láttam volna, de ketten láttuk, ugyan azt.
Oké, lehetett valós személy is, de szerintem ez így elég meredek. Abszolut nem illett a képbe valahogy.
10
Hát azt nem tudom, volt-e rajta harisnya, de ha volt is, sokat nem számít. Hát mondom, ott, akkor még a furcsasága ellenére is természetesnek tűnt, amit látunk, mármint hogy ott van, bármi is van rajta és tényleg nem úgy tűnt, mint aki bármi bajban van.Ugyhogy sajnos nem, nem jutott eszünkbe rákérdezni.
Bár utólag furdalja az oldalam hogy mi lett volna... na mindegy, talán ha majd még valaha feltűnik.
Ott ment és 1 nap múlva tűnt fel hogy nyári ruhábanvan?
Picit lassú vagy.
15 látszik hogy nem gyakran vagy éjszakai műszakban.
Tudod akkor nappal alszik az ember, amikor mások ébren vannak, zajonganak, kiabálnak építkeznek. Nagyon pihentető...
Ébredés után minél több éjszaka van a hátad mögött annál nehezebben bootol be. A kérdéses nap péntek, így nem kizárt hogy a kérdező 5. Éjszakája volt. Bár nem tudom hogy ott hogy van nálunk előfordul. Rohadt kimerítő, nem csoda ha 19:24kor tette fel a kérdést.
Hát ha lassan bootol be vegyen ssd-t.
Mennyire megbízható egy olyan munkás akinek 1 nap alatt esik le a furcsaság.
Kb a vonat elüt egy embert. Másnap rájön hogy hívni kéne valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!