Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szellemet láthattam?

Szellemet láthattam?

Figyelt kérdés

Vasúti dolgozó vagyok. Tegnap éjszakai műszakomban kikisértem egy kollégámat cigizni a peronokhoz. Éjjel volt, negyed négy körül.Kb sehol senki.

Megállt egy vonat, rövid időre, de nem volt sem felszálló, sem leszálló és pár perc múlva lassan el is indult a vonat tovább. Ami egyébként rendjén is van ,ennek a vonatnak akkor kell mennie, viszont a köd , és épületek meg a vonatok takarásábol valahonnan felbukkant egy fiatal nő. Nagyon szép, testre simuló rózsás ruha volt rajta, valami fura kis díszes "kalap", magassarku, pántos nyári cipő és egy pici kerek táska vagy bőrönd féle. Férfi létünkre nyilván jól szemügyre vettük, mert egy rendkivül csinos nő volt, de persze kibeszéltük, hogy a röpködő minuszokban nem fagy be neki a pics? Mert csak ruha volt rajta, kabát nem. Ja és ilyen régimódi kinézete volt. Ilyen "40-es évekbeli " kesztyű az volt rajta, fekete, könyékig érő.Nos valahonnan felbukkant azt nem tudom, merről jött elő, majdnem elhaladt előttünk, így elég jól látható volt, teljesen normálisan nézett ki, 20-3 0 év közötti, karcsu, magas. Aztán ami szintén érdekes, hogy hirtelen lefordult a sínek felé és ment egyenesen tovább "árkon bokron keresztül, egy olyan terület felé, ahol már kb semmi nincs, amolyan "ipari" terület. Tehervonatok szoktak arra járni, raktárak, utána üres terület és kb járhatatlan terep. Mígnem egy lámpa fénye még megvilágitotta az alakját, aztán eltűnt a szemünk elől.

Valahogy amugy is fura érzésem volt...Mellesleg nem hiszek a szellemekben, de nem tudom mire vélni a dolgot. Még ha egyedül láttam volna, de ketten láttuk, ugyan azt.

Oké, lehetett valós személy is, de szerintem ez így elég meredek. Abszolut nem illett a képbe valahogy.

2022. jan. 22. 19:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

40-es évek divatja

[link]

[link]

Amugy nekem az jutott eszembe, hogy filmforgatásról vagy filmforgatásra ment.

2022. jan. 22. 19:32
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
Occam borotvája. Szerinted melyik a valoszinubb? Egy ember aki kovalyog a sineken, vagy egy szellem ami nem letezik?
2022. jan. 22. 20:46
 3/19 anonim ***** válasza:
29%
Érdekes a kérdés, bár kép nélkül nehéz megmondani, hogy szellem lehetett e. De sajnos ezt az oldalt a szkeptikusok uralják, itt nagyon normálisabb válaszra nem lehet számítani.
2022. jan. 22. 20:50
 4/19 Humor Herold ***** válasza:
60%

És miért nem mentetek utána? Ha nem szellem volt lehet segítségre volt szüksége...mármint lehet elrabolták vagy ilyesmi és megszökött.

Ha meg szellem volt akkor arról is meggyőződhettetek volna...

Helyette visszamentetek húzni az igát...és most meg vakarod a fejed.

2022. jan. 22. 20:55
 5/19 anonim ***** válasza:
83%
Azért is érdekes a kérdés, mert hajnalban havazott is... A szakadó hóesésben mászkált kabát nélkül?...
2022. jan. 22. 20:57
 6/19 anonim ***** válasza:
Nekem a Vissza a jövőbe jutott eszembe.
2022. jan. 22. 21:01
 7/19 anonim ***** válasza:
5tel kell egyet értsek
2022. jan. 22. 21:04
 8/19 SZücsöm ***** válasza:
64%

Én nekem meg el kell vennem az 5 ös hsz-ének az "élét". Egy péntek este után főleg ha fővárosban történt az eset nem szokatlan hogy hülyeséget csinál egy fiatal. Ez még csak egy enyhébb eset.

4 esnek viszont igaza van. Ha majdnem elment elöttetek akkor valóban minimum megszólíthattátok volna hogy kiderüljön magánál van e egyáltalán. Vagy ha az jobban aggaszt, "él e még"?

2022. jan. 22. 21:55
 9/19 A kérdező kommentje:

Az első válaszoló által linkelt képeken azok a nők és ruhák, hát eléggé snassznak tűnnek ahhoz képest, amilyen ez a hölgyemény volt, de maga a stílus az nagyon hasonlít, szóval akkor jól tippelhettem, a 40-es évekre mert azok a kis kalapok, a kesztyű, meg amúgy összességében a képeken látható szerelés nagyjából olyan csak egyszerűbb (kevésbé csinos) kiadásban-. Meg a nőnek a haja is olyen jellegzetes volt, válig érő szőke, ugy tudom, marcellhullámnak hívják az ilyen érdekesen hullámositott frizurát, neki olyan volt. Hát ez nem egy nagyváros, itt tuti még a környező városokban sincs filmforgatás, de ha lenne is ilyen vagy bármi elegáns rendezvény vagy buli, akármi, akkor is alap, hogy ilyen időben nem egy lenge nyári ruhában, kabát, sőt pulcsi nélkül sétálgat. Szar idő volt nagyon,köd, itt néha szállingózot a hó is. Ha meg mondjuk bajban lett volna (el akarták rabolni ahogy valaki írta), akkor biztosan sietős, zavartabb lett volna. és inkább biztonságos helyre megy, nem még beljebb a sötét dzsindzsásba, ami egyébként is egy nehezen járható terep, főleg magassarkú topánkában. Nem is értem azt sem, hogy tudott nyaktörés nélkül, szép nyugisan elsétálgatni arrafelé.

Gondoltam én már sok lehetőségre, de arra jutottam, hgy hőérzete azért még egy zizzent embernek is van...

Érdekes, de akkor abban a kb 5 percben, amíg láttuk, semmi különösre nem gondoltun, csak összekacsintottunk, hogy jó csaj, de nem fagy be neki a pics? Az meg, hogy elment az ipari, kietlen területek felé, ahol marhára nincs semmi, pár kilométeren át, hát fura volt, de aztán akkor nem érdekelt, mivel egy lámpa fénye alatt valahogy eltűnt a szemünk elől. Akár le is fordulhatott valamerre, bár akkor is ugyanugy kilométereken át haladt volna veszélyes vonalon, a sinek közelében, mert arra más nincs. Szóval mindenképp visszafelé kellett volna fordulnia, ha rendesen kivilágított, lakott területen akar haladni.

szóval marhára nem illett a képbe, sem a kinézete, sem a viselkedése. De ez csak itthon esett le, amikor végiggondoltam, amit láttam.

Amugy nem volt áttetsző, ahogy sokan leírják a szellemeket, teljesen valóságos volt, amennyire emlékszem. Most így utólag kicsit kiráz a hideg, ha belegondolok, mi lett volna, ha megszólitjuk...

Amúgy nem tudom, ez számíthat e valamit, de akor éjjl nagyon ugattak vonyitottak arrafelé a kutyák. Ez nagyon ritka, általában nagy csend van olyankor már, meg amúgy se nagyon lehet a kutyákat hallani. Hát fura egy éjszaka volt annyi biztos.

2022. jan. 22. 21:59
 10/19 anonim ***** válasza:
Nyári rővidujju terdig ero ruhaba harisnya nelkul? Es nektek tényleg csak az jutott eszetekbe hogy jó nő es nem kérdeztétek meg hogy minden oké-e szüksége van-e segítségre? Forró kávéra a kihülés ellen mert a koffein az segít. Nem e fázik? Uldozi-e valaki? Szüksége van-e rendőrre, mentőre a kihülés veszélye miatt. Es stb.
2022. jan. 22. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!